Logomain

Nyertes pólótervek és kulttárgyak

By Séllei Lilla 2010. július 13. 15:12

szerk at hg dot hu

Július 11-én kihirdették a WAMP és a Sziget közös pályázatának nyerteseit.

A WAMP és a Sziget még hetekkel ezelőtt hirdetett egy pályázatot, mely során sziget pólót vagy kulttárgyat kellett tervezniük a versenyzőknek. A felhívásra 180 pályamunka érkezett, a nevező között fiatal laikusok éppúgy megtalálhatóak voltak, mint a WAMP tervezői, kreatív gimnazisták vagy éppen szakmabeliek.

Wamp_sziget_120130602-27858-1u0ggst.gallery

A győzteseknek járó díjat a WAMP kreatív igazgatója, Mosshammer Kinga és a vásár ügyvezetője, Matheidesz Réka adták át. A június végéig beérkezett alkotások közül a nyertes műveket egy szakmai zsűri választotta ki, melynek tagja volt Lobenwein Norbert a Volt főszervezője, Péterfy Bori énekes- és színésznő, Geszti Péter reklámszakember, Mosshammer Kinga és Horváth Cecília az Elle Dekor főszerkesztője.

A nyertes pályamunkát Papp Zsolt tudhatja magáénak, az ő világító festékkel készült pólóterve az az alkotás, ami a Sziget jóvoltából limitált darabszámban kapható lesz az idei fesztiválon. Ahogyan a képen is látszik a pólón, a műanyag makettek kipattintható elemeihez hasonlóan, a nélkülözhetetlen fesztiválkellékek kaptak helyet, mint például a sátor, a tornacsuka vagy a dugóhúzó. A nyertes munkán kívül még öt alkotást jutalmazott a zsűri díjjal, VIP hetijegyet kapott Bese Örs, valamint Lakó – Redaster – Ákos, Adamik Anna, illetve Vida M. Magdolna és Hársfalvi Réka is.

Papp Zsolt terve mellett még egy alkotás megvalósul az, amit a közönség a legjobbnak választott. A közönség tagjai a WAMP Facebook oldalán voksolhattak a nekik leginkább tetsző munkákra, így 643 szavazattal Vida M. Magdolna és Hársfalvi Réka fekete alapon szürkével nyomott terve lett a befutó. A pólón egy széthúzott cipzár látható, amiből a fesztiválelemek ömlenek ki.

A pólók mellett kulttárgyakat is szép számmal készítettek a versenyzők. A zsűri által legjobbnak ítélt tervek között, a Sziget Kult tárgya kategóriában díjat nyert Kerényi Kinga és Kocsis Ágnes PET palackból készített napellenzője, Rainer Micsinyei Zsófia kartonból hajtogatott lyukkamerája, Lakó – Redaster – Ákos Sziget térkép-formájú golyózsonglőr játéka, Bilau Dea 4 sör kényelmes szállítására alkalmas pohártartó terve illetve Papp Zsolt rágógyűjtő doboza is.

Forrás: sajtóközlemény

design, pályázat, wamp, sziget, póló Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317