Logomain

A vasárnapi Gouba főszereplői a Fuufok

By Séllei Lilla 2010. június 29. 13:30

szerk at hg dot hu

Fuuf_120130602-27858-yihm7t.gallery

Fuuf

Fuuf_220130602-27858-11wqp5t.gallery

Fuuf

Fuuf_320130602-27858-1vcd3qr.gallery

Fuuf

Fuuf_420130602-27858-ij4ylc.gallery

Fuuf

Fuuf_39920130602-27858-uj2m4c.gallery

Fuuf_399

Bemutatjuk a Gouba heti aktuális portékáját!

Vasárnap ismét Gouba a Gozsdu Udvarban, és szokás szerint a szervezők ezúttal is megválasztották a hét portékáját, ami ezen a héten kitüntetett figyelmet kap. Az eheti termékeket, a Fuuf figurákat a tervezőjük, Muhari Rita a cuki és a nem cuki jelzőkkel egyaránt illeti.

Muhari Rita március óta készíti a Fuuf babákat, korábban már a Meshkán árusította termékeit. A Fuuf babák, állatok és szörnyek egytől egyig egyedi, sorszámozott és kézzel készült darabok. Ezekről az édes kedves, cuki, nem cuki babákról kérdeztük a tervezőjüket.

hg.hu: Honnan jött az ötlet, hogy ilyen figurákat készíts?
Muhari Rita: Főállásban a reklámszakmában dolgozó art direktor vagyok, az első Fuuf egy munkához készült kísérletképpen. Abból a munkából nem lett semmi, én viszont az első darabot elkezdtem tökéletesíteni, és végül úgy a tizedik már egész jól nézett ki. A következő lépés az volt, hogy csináltam nekik egy Facebook oldalt, ahol egész rövid idő alatt egész sok követőm lett. Tőlük nagyon sok pozitív visszajelzést kaptam, ők is a további munkára ösztönöztek.

hg.hu: Mindig is közel állt hozzád a varrás?
Muhari Rita: A klasszikus varrással csak az iskolai gyakorlati órán találkoztam, és ez nem a legszebb gyerekkori emlék. Szégyenkezve vallom be, hogy sokszor még egy gombfelvarrás is (lelki) gondot okozott. Régen rajzoltam, azt hiszem a Fuufok azoknak a rajzoknak a háromdimenziós verziói. A figurákon nem kell agyalni, jönnek maguktól, remélem, ez még egy jó ideig így marad.

hg.hu: Kik vásárolják leginkább a Fuufokat?
Muhari Rita: A Facebookon a követők nagy része gimnazista/főiskolás lány, rögtön ez után jön a 30 feletti csajok csoportja. A Goubán inkább a magyarok vásárolják, legtöbbjük szülő, akik nagyobb gyerekeknek veszik vagy (szerintem) maguknak. Összesen eddig három Goubán voltam, úgyhogy ez inkább csak egy érzés mint tény.

hg.hu: A Gouba előtt árusítottál már máshol is?
Muhari Rita: A Gouba előtt csak az interneten árultam a Fuufokat, illetve egy kis kávézóban, a nagyközönség elé a Goubán léptem ki velük. A Goubán nagyon jó a hangulat, a Fuufok is fogynak. Nagyon inspirálóak ezek a vasárnapok, a sokévnyi reklám után igazi feltöltődés.

design, interjú, játék, gouba, hét portékája Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
Logomain
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317