Logomain

Árusíts a hg.hu standján a júliusi Goubán!

By Séllei Lilla 2010. június 29. 10:32

szerk at hg dot hu

Ismét tehetséges, fiatal alkotókat keresünk, akik szívesen árusítanának a hg.hu standján a Goubán.

HG.HU és Gouba közös pályázati kiírás
A Gouba, azaz a Gozsdu Bazár sokkal több, mint egy designvásár. Az április 25-től egészen szeptember végéig tartó hétvégi program a budapesti élet új színfoltja, hiszen rengeteg szórakozást és kulturális eseményt kínál a vásárláson kívül a látogatóknak. Minden vasárnap sokszínű, de mégis minőségi vásári forgatag gyűlik össze a belváros szívében. A Gouba kitűnő hely az árusításra, a vevő-alkotó kommunikációra és egy-egy márka, tervező nevének szélesebb körben történő megismertetésére.

Gouba_320130602-27858-111zwkd.gallery

:image_60518

A Gouba szervezőinek célja, hogy teret és időt biztosítsanak a kommunikációra és a tervezők, alkotók bemutatkozására. A kiállítók minden egyes eseményre pályáznak, majd a beérkezett jelentkezések közül zsűri dönti el, hogy ki árusíthat a héten. Rengeteg tehetséges alkotó van, aki valamilyen okból nem jelentkezik, nem kerül be. Az egyik ilyen ok lehet, hogy nem áll rendelkezésére a szükséges anyagi forrás, vagy esetleg egyedül még nem is tudna kiállítani. Tehát számtalan nehezítő tényezővel kell számolniuk a most induló iparművészeknek.

Esély a bemutatkozásra
A hg.hu mindig is fontosnak tartotta, hogy támogassa az iparművészeket. Ezúttal is a pályakezdő, kreatív alkotóknak szeretne segíteni azzal, hogy esélyt biztosít a bemutatkozásra saját standján Goubán. A pályázók közül egy-két művészt választ ki a zsűribizottság és egy pedig az olvasói szavazatok alapján lehet majd jelen a hg.hu standon. A nyertes művészekkel egy interjú is készül a hg.hu oldalán.

Pályázati kiírás - HG.HU stand július 25-én a Goubán
Várjuk olyan fiatal, pályakezdő, tehetséges iparművészek jelentkezését, akik eddig még nem árusítottak a Goubán, és szeretnének bemutatkozni a hg.hu standján, a július 25. rendezvényen. A divattervezőktől kezdve a grafikusokon át várjuk ékszertervező és a legkülönfélébb technikákkal alkotók munkáit.

A jelentkezőknek július 16-ig el kell küldeniük a szerk@ombrello.hu és az info@gouba.hu címre pályázatukat pdf vagy doc formátumban, ami tartalmazza rövid szakmai önéletrajzukat és elérhetőségeiket (név, cím, e-mail cím, telefonszám), néhány fotót eddigi munkáikról, alkotásaikról, valamint a Goubán árusítani kívánt termék(ek) bemutatóját. Fontos, hogy a levél tárgya a következő legyen: hg.hu - Gouba pályázat.

Részvételi feltétel
A pályázaton bárki részt vehet, aki korábban nem árusított egyik Goubán sem. A képi és szöveges anyag beküldésével a pályázó hozzájárul, hogy ezeket a hg.hu később a forrás megjelölésével felhasználhassa. A pályázó a jelentkezéssel továbbá vállalja, hogy a megjelölt termékeket kiváló minőségben és a szükséges darabszámban el tudja készíteni az eseményre.

A zsűri
A beérkezett pályázatok közül a hg.hu - Magyarország vezető építészeti és design oldalának - munkatársai, valamint a Gouba képviselői, Tamás Veronika és Vajda Márton választják ki a győzteseket, valamint egy pályázó az olvasói szavazatok alapján kap esélyt. A nyertesek július 19-én kapnak értesítést telefonon és/vagy e-mailben.

A zsűritagok:
Kovács Dániel, a hg.hu főszerkesztője
Séllei Lilla, a hg.hu divat rovatának vezető szerkesztője
Tamás Veronika - Gouba
Vajda Márton - Gouba

Nyeremény
A győztes tervezők jutalma, hogy lehetőséget kapnak a Goubán történő árusításra a hg.hu standján, valamint megjelenik róluk egy-egy bemutató cikk a hg.hu-n.

design, divat, pályázat, program, vásár, gouba, gozsdu udvar Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317