Logomain

Divatos programsorozat a Printában

By Séllei Lilla 2010. július 15. 09:55

szerk at hg dot hu

A július 21-én, 22-én és 24-én három különböző programmal csábítja a divatrajongókat a Printa Akadémia.

Érdekes divatos programmal hívogat minden divat iránt érdeklődőt július 21-én, 22-én és 24-én a Printa Akadémia. Egy környezettudatos, brazil divattervező, Lena Santana Magyarországra látogat, és az ő előadása, bemutatója, workshopja során ismerkedhetnek meg az érdeklődők a ma egyre fontosabbá váló újrahasznosítással, méghozzá a ruhák újrahasznosításával, divatosságuk megőrzésével.

Lena_santana_39920130602-27858-x6rucp.gallery

A régi ruhák újrahasznosítása nemcsak környezetvédelmi szempontból hasznos, hanem egy ilyen öltözékkel biztosan egyediek leszünk, nem olvadunk bele a tucatmárkák darabjait viselő tömegbe. Lena Santana állította össze és írta az Egy darab szövet című könyvet, amiben tizenöt egyszerű és csinos ruha szabásmintája és elkészítési útmutatója található - ezzel szeretne a kreátor hozzájárulni ahhoz, hogy egyre több nő kezdjen otthon ruhaátalakító projektekbe. Lena Santana Salvadorban született, majd Londonban tanult divattervezést, jelenleg pedig Rio de Janeiro-ban él, így egyáltalán nem meglepő, hogy ruhái színesek, nőiesek és sokféle kulturális hatást tükröznek.

A három napos programsorozat első állomása a július 21-én, szerdán 19 órától megrendezésre kerülő Divat és újrahasznosítás című előadás. A ruhaátalakításról szóló előadáson bárki ingyenesen részt vehet. A következő napon, július 22-én, csütörtökön szintén egy ingyenes eseménnyel várják az érdeklődőket a szervezők. Lena Santana legújabb öltözékeit mutatja majd be szintén 19 órától. A divatbemutatót követően csütörtökön kedvezményes vásárlással és borkóstolással is csábít a Printa. A harmadik napon, július 24-én, szombaton kerül megrendezésre a workshop, mely során a résztvevők ötleteket kaphatnak arra, hogyan varázsoljanak új ruhát régi gönceikből. A workshop két időpontban kerül megrendezésre, először reggel 10 órától 13 óráig, majd 15 órától 18 óráig. Mindkét alkalomra előzetesen jelentkezni kell, a részvételi díj pedig nyolcezer forint, ami a saját átalakított ruhán kívül tartalmazza a szükséges anyagokat.

divat, divatbemutató, program Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317