Logomain

Goubázós vasárnapok

By Séllei Lilla 2010. május 14. 10:34

szerk at hg dot hu

Új színfolt a hétvégi budapesti programok terén.

A Gouba, azaz a Gozsdu Bazár sokkal több, mint egy designvásár. Az április 25-től egészen szeptember végéig tartó hétvégi program a budapesti élet új színfoltja, hiszen rengeteg szórakozást és kulturális eseményt kínál a vásárláson kívül a látogatóknak.

Gouba_220130602-27858-jy3y9g.gallery

A vasárnapi ingyenes program egész nap várja a fiatalokat, barátokat, barátnőket, társaságokat és a kisgyerekes családokat is. A legkisebbeknek még külön játszóházzal is készülnek a szervezők, így anyu és apu kedvére kiélvezheti a vásári forgatagot. A Gouba a belváros szívében, a Király és a Dob utca között található csodaszépen felújított szecessziós épületegyüttes árkádjainál, a Gozsdu Udvarban kerül megrendezésre. A bazárban a vásárláson kívül a szórakozásra is nagy hangsúlyt fektetnek a szervezők, így például jazz koncerteket és térszínházi előadásokat, mutatványos showkat láthatnak a nap folyamán a látogatók.

A hazai designerek és kézművesek mellett különböző régiségkereskedők, könyvesboltok és iparművészek kínálják portékáikat vasárnapról vasárnapra. Az előzetes válogatás alapján minden héten több mint hatvan kiállító mutatkozik be, az aktuális lista itt tekinthető meg. A kiállítók folyton változnak, így minden hétvége tartogat ilyen téren is érdekességeket.

A vásárlás és a szórakozás során nem kell aggódni az ebéd miatt sem. Akkor sincs baj, ha a esetleg órákra a színes forgatagban ragadunk, hiszen igazi csemegéket találunk a Goubában. Válogathatunk a finomabbnál finomabb kürtöskalácsok, rétesek, kenyérlángosok között, amit aztán a különleges borok vagy pálinkák valamelyikével öblíthetünk le.

design, divat, programajánló, vásár, gouba, gozsdu udvar Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317