Logomain

Jótékonysági árverés és kiállítás a KREÁ-ban

By Kovács Dániel 2010. január 20. 13:46

szerk at hg dot hu

Január 29-én, pénteken este 18 órától tartja a KREA Kortárs Művészeti Iskola szokásos, kiállítással egybekötött árverését. <br/>

Január 29-én, pénteken este 18 órától tartja a KREA Kortárs Művészeti Iskola szokásos, kiállítással egybekötött árverését. Az idén hetedjére megrendezett eseményen a résztvevők és az iskola tanárai, diákjai jótékony célokra ajánlhatják fel tárgyaikat, alkotásaikat.

Krea320130602-27858-1x8s31p.gallery

A kiállítás megnyitóval egybekötött árverésen kalapács alá kerülhetnek majd korábbi kiállítások fotóprintjei, személyes használati eszközök, egyedi tervezésű ruhadarabok, vagy akár hasznavehetetlen karácsonyi ajándékok. A felhőtlen szórakozást nemcsak a különleges tárgyak, de az árverést irányító műsorvezető, Wesselényi-Garay Andor építészteoretikus humoros összekötői is garantálják. A tavalyi eseményen több mint 270ezer Forint gyűlt össze, ezt az összeget az iskola az SK RELAX Művészetterápiáért Alapítvány javára ajánlotta fel, aki a támogatást drogprevenciós terápiákra és daganatos betegek művészetterápiás kezelésére fordította. A Krea iskola az idei árverésen befolyt összegből a váci Simon Antal Általános Iskola, Diák- és Gyermekotthon halmozottan sérült és középsúlyos értelmi fogyatékos állami gondozottainak szeretne segítséget nyújtani, úgy hogy a tanulók számára szükséges speciális fejlesztő-eszközök beszerzését finanszírozza.

Az árveréshez kapcsolódóan a KREA stylist és divattervező szaktanárainak munkáit bemutató kiállítás nyílik az iskolában. A kiállító művészek a hazai divatvilágban (el)ismert művészek; Godena-Juhász Attila és Tóth András a USE Unused, Kiss Tibor és Dévényi Dalma a Je suis Belle, Gyulai Natália a NATI 100% pure idea divattervezője, Tóth Móni, Dóczi Heni, Molnár Virág divattervezők, Kiss Szilárd, Pálmai Anikó, Schön Edina, Kiss Heni stylistok, Szűcs Editjelmeztervező, Tombor Sarolta sminkmester, Iván Júlia designer, Csipes Antal iparművész és Lonovics Zoltán tervezőgrafikus.

A rendezvényen a részvétel ingyenes, az árverésre folyamatosan, akár aznap is várják a felajánlásokat.

A KREA Kortárs Művészeti Iskola a 2010/2011 tanévben a meglévők mellett több új szakot is indít. Az érdeklődők 2010. január 28-án, május 13-án és június 3-án 15 órától tájékoztató előadáson vehetnek részt az iskolában, ahol személyesen találkozhatnak a szakvezetőkkel.

Időpont: Péntek, 2010. január 29. 18:00 óra
Helyszín: KREA Kortárs Művészeti Iskola
1051 Budapest, Október 6. utca 18. félemelet Tel.: 269-2110
A kiállítás megtekinthető 2010. március közepéig hétköznapokon 10-19 óráig.

árverés, wesselényi-garay andor, krea, magyar design, program, iskola Icon_print

A KREA stylist és divattervező szaktanárainak kiállítása

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317