Logomain

Megnyílt a Kepp Showroom

By Kiss Imola 2009. november 11. 14:50

szerk at hg dot hu

A Kepp megjelenésével újabb színfolt került fel a bemutatótermek palettájára. A showroom öt MOME textil szakos hallgató műhelyének és munkáinak ad otthont, melyhez kevés ideálisabb helyet találhattak volna a Vörösmarty térnél. <br/>

A Kepp megjelenésével újabb színfolt került fel a bemutatótermek palettájára. A showroom öt MOME textil szakos hallgató műhelyének és munkáinak ad otthont, melyhez kevés ideálisabb helyet találhattak volna a Vörösmarty térnél.

120130602-27858-1mp5qes.gallery

Hajdú Anett (bőr), Havancsák Teréz (ruha), Hofstädter Szandra (bőr), Kovács Adél (kötő) és Tomcsányi Dóri (kötő) a kezdetektől fogva jó barátok, így nem is volt kérdés, hogy együtt prezentálják magukat az érdeklődők felé. A tervezők egymás őszinte kritikusai, ugyanakkor nem tekintik a másikat konkurenciának. Bár példaként ott lebegett előttük a Je Suis Belle és a Use Unused tervezőcsoportok sikere, a Kepp „csupán” gyűjtőhely, hiszen különböző a tervezők stílusa, érdeklődése.

Kovács Adél elmondása alapján egyik fő motivációjuk az volt, hogy legyen egy állandó, szabadon használható műhelyük, amit az egyetem nem mindig tud biztosítani. Emellett tudatosan próbálják használni ezt a lehetőséget arra is, hogy személyes kapcsolatot alakítsanak ki mind a divatszakma képviselőivel, mind pedig a potenciális vevőkel. Egyelőre az aktuális félévben készült projektek darabjai kaphatók a bemutatóteremben, később viszont mindannyian szeretnének egységes arculattal bíró márkát kiépíteni.

Kepp Showroom
1052 Budapest Vörösmarty tér 3. II. emelet
+36 70 565 3053

design, divat, budapest, textil, magyar design, belváros, havancsák teréz, magyar divat, 5. kerület, kepp showroom, hajdú anett, hofstädter szandra, kovács adél, tomcsányi dóri, vörösmarty tér Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317