Logomain

Online árverésen a legmenőbb magyar designerek

By Kovács Dániel 2009. augusztus 13. 13:47

szerk at hg dot hu

A magyar divattervezés nemzetközileg elismert alkotóinak egy-egy exkluzív darabjára lehet licitálni a vatera.hu online piactéren. Augusztus 12-étől egy szupernőies USE unused ruhát, egy minimalista Je Suis Belle mellényt és egy egyedi Ahn Tuan táskát kaparinthatnak meg a divat és a magyar design szerelmesei. A tervezők az aukció teljes bevételét a Gyermekrohamkocsi működtetésére ajánlották fel. <br/>

A magyar divattervezés nemzetközileg elismert alkotóinak egy-egy exkluzív darabjára lehet licitálni a vatera.hu online piactéren. Augusztus 12-étől egy szupernőies USE unused ruhát, egy minimalista Je Suis Belle mellényt és egy egyedi Ahn Tuan táskát kaparinthatnak meg a divat és a magyar design szerelmesei. A tervezők az aukció teljes bevételét a Gyermekrohamkocsi működtetésére ajánlották fel.

Arveres20130602-27858-14unqr9.gallery

A Motorola ékszertelefonja, a magyar jégkorong-válogatott A-csoportos világbajnokságon viselendő Nike meze és az ország legelső, arannyal bevont MOTOROLA VE66 Luxury mobiltelefonja után most elismert magyar tervezők limitált darabjai kerülnek a virtuális kalapács alá a Vatera Premieren. A licit nyertesei még az üzletekbe kerülés előtt megszerezhetik a magyar designerek alkotásait. A USE királykék szaténruhájára augusztus 12-17, a Je Suis Belle mellényre augusztus 17-24, az Ahn Tuan táskára pedig augusztus 24-28 között lehet licitálni.

Ahn Tuant izgalmas anyagmanipulációiról, a Je Suis Belle-t játékos könnyedségéről, a USE-t letisztult, modern és nőies forma- és színvilágáról ismerik itthon és világszerte. Ruháikat és kiegészítőiket megcsodálhatjuk Schell Juditon, Gryllus Dorkán, Eszenyi Enikőn vagy éppen Hámori Gabriellán, de kollekciójukra már olyan, egyediséget kereső külföldi hírességek is felfigyeltek, mint Ashley Tisdale, Amerika legújabb üdvöskéje - a „The High School” musical sztárja - aki a USE egyik öltözékét viselte a „Teen Choice Award” díjátadón. A tervezők évről évre olyan rangos nemzetközi eseményeken vesznek részt, mint a New York-i, a berlini vagy a tokiói divathét, ruháikkal pedig egyre több külföldi üzletben találkozhatunk, Berlintől az Egyesült Államokig.

A divattervezők az augusztus 24-én záruló aukció teljes összegét az ország egyetlen Gyermekrohamkocsiját működtető Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítványnak ajánlották fel. A hét minden napján 24 órás szolgálatot teljesítő mentő egységnek elkél a segítség, hiszen az életveszélyes állapotú csecsemők és kisgyermekek helyszíni ellátása és szállítása különleges szakmai, gyakorlati és műszeres felkészültséget igényel. A Gyermekrohamkocsi az Országos Mentőszolgálat kötelékében több mint húszezer bevetésen vett már részt, és több ezer életveszélyes állapotú kisgyermeket mentett meg.

Forrás: sajtóközlemény

divat, je suis belle, use unused, magyarország, magyar divat, anh tuan Icon_print

A Je Suis Belle mellénye, Anh Tuan táskája és a USE-ruha

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317