Logomain

Varázsfuvola ébresztéshez

By Ongrádi Melinda 2009. augusztus 4. 20:00

szerk at hg dot hu

A dán hi-end hi-fi gyártó a Bang & Olufsen mindig is szokatlan méretű és alakú, de mindenek felett kiváló minőségű berendezéseivel szeretett kitűnni versenytársai közül, elég, ha csak a 36 millióba fájó 262 cm képátlójú fél tonnás BeoVision 4 plazmatévéjüket vagy a közel 1 millió dolláros házimozi-rendszerüket említjük. Steffen Schmelling tervező legújabb alkotását Mozart Varázsfuvolája ihlette, habár az operában minden bizonnyal nem egy wireless ébresztőóra állt az események középpontjában. <br/>

A dán hi-end hi-fi gyártó a Bang & Olufsen mindig is szokatlan méretű és alakú, de mindenek felett kiváló minőségű berendezéseivel szeretett kitűnni versenytársai közül, elég, ha csak a 36 millióba fájó 262 cm képátlójú fél tonnás BeoVision 4 plazmatévéjüket vagy a közel 1 millió dolláros házimozi-rendszerüket említjük. Steffen Schmelling tervező legújabb alkotását Mozart Varázsfuvolája ihlette, habár az operában minden bizonnyal nem egy wireless ébresztőóra állt az események középpontjában.

Varazsfuvola20130602-27858-31igar.gallery

A Beotime aluvázán a kijelzők stílszerűen a fuvola nyílásain vannak elhelyezve, a beépített mozgásérzékelő szenzora segítségével pedig érintésre vagy mozgatásra bekapcsol a háttérvilágítása. Az ébresztőóra elhallgattatásához is elég lesz egy gombot érinteni rajta (bár erős a kísértés, hogy reggel 5:30-as ébresztésnél az első mozdulattal az asztalhoz vágjuk). Augusztustól lesz kapható $375-ért (69.990,- Ft), és a cég szerint teljes mértékben kompatibilis lesz más Bang & Olufsen termékekkel, így Harry Potteres suhintásokkal vezérelhetjük majd a tévét és a zenelejátszót a nappalinkban. Aztán felébredünk.

További részletek a pto.hu-n.

design, óra, ébresztőóra, bang olufsen Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317