Logomain

Krokodilinvázióval fenyeget a brazil tervezőpáros

By Markó Barbara 2009. július 3. 13:37

szerk at hg dot hu

Fernando és Humberto Campana mindig olyan meghökkentő ötletekkel állnak elő, hogy a design színterén otthonosan mozgó kritikusoknak is feladják a leckét - ezútttal a Lacoste klasszikus pólóingjeinek adtak egy új, meglehetősen meredek értelmezést. A Lacoste ikonikussá vált krokodilos logójából indultak ki, melyet már automatikusan kapcsolunk a visszafogott teniszpólók gyártójához, és hajlamosak vagyunk megfeledkezni róla, hogy egy ragadozó hüllő látható minden egyes darabon. <br/>

Fernando és Humberto Campana mindig olyan meghökkentő ötletekkel állnak elő, hogy a design színterén otthonosan mozgó kritikusoknak is feladják a leckét - ezútttal a Lacoste klasszikus pólóingjeinek adtak egy új, meglehetősen meredek értelmezést. A Lacoste ikonikussá vált krokodilos logójából indultak ki, melyet már automatikusan kapcsolunk a visszafogott teniszpólók gyártójához, és hajlamosak vagyunk megfeledkezni róla, hogy egy ragadozó hüllő látható minden egyes darabon.

Lacoste220130602-27858-pivs2j.gallery

A tavaly az év designerének járó címet elnyerő Campana-testvérek brazil gyökereikhez visszacsatolva ezt végig szem előtt tartották és olyan darabokat terveztek, amelyen a hüllők természetes élőhelyükön kialakított szokásaikhoz mérten viselkednek, azaz kisebb-nagyobb csoportokba verődve beássák magukat az iszapba. A limitált kiadású Lacoste-trikók több sorozatban jelentek meg, a legértékesebb szériából mindössze 12 női és 12 férfi modell készült, melyeken valósággal nyüzsögnek a krokodilok, itt a hímzett hüllők elfoglalták a póló egész felületét.

Campanáék nem az első neves designerek, akiket a Lacoste együttműködésre kér fel. Nemrég az iraki származású brit építésznő, Zaha Hadid cipőterveiről szivárogtak ki képek.

design, divat, formatervezés, humberto campana, fernando campana, brazil design, lacoste, campana-fivérek Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317