Logomain

Maggie a legnépszerűbb a Simpsons-bélyegsorozatból

By Kovács Dániel 2009. május 25. 15:37

szerk at hg dot hu

A posta szerint a sorozat akár minden idők legnépszerűbb bélyegével, az 1993-as Elvis Presley-nyomattal is felveheti a versenyt. <br/>

Közel egymillió amerikai választotta ki kedvencét az amerikai posta által nemrég kibocsátott, a Simpson-család című rajzfilmsorozat szereplőit bélyegsorozat öt darabja közül. A győztes meglepetésre a legkisebb gyerek, Maggie lett, a szavazatok majd harminc százalékával, hajszálnyival előzve meg a családfőt, Homer Simpsont. A posta szerint a sorozat akár minden idők legnépszerűbb bélyegével, az 1993-ban kiadott Elvis Presley-nyomattal is felveheti a versenyt.

Simpsons20130602-27858-rckgct.gallery

A posta hivatalos honlapján, az usps.com-on rendezett szavazáson 916 927 internetező vett részt. Maggie 272 235, Homer 264 038 szavazatot kapott. A család többi tagja némileg lemaradva követi őket: Bart 172 867, Marge 106 214, Lisa 101 573 vokssal.

A 24 Emmy-díjat besöpört, húsz éve a FOX televíziós csatornán futó rajzfilmsorozat szereplőiről készült bélyegeket május hetedikén lehetett először megvásárolni. A posta szerint óriási az érdeklődés; ezt mutatja a közel egymillió szavazat is. Ehhez hasonló szimpátia csak azt a szavazást övezte, amelyet a posta 1992-ben arról rendezett, hogy ifjabb vagy idősebb korában ábrázolják-e Elvis Presley-t a kibocsátani tervezett bélyegen. Akkor a postahivatalokban elhelyezett képeslapokon lehetett szavazni, amelyekből 1,1 millió érkezett be; a voksolók többsége a fiatal változatot választotta. A Simpson-bélyegekből most egymilliárdot nyomtattak – ez közel duplája az 1993-as Elvis mennyiségének.

grafika, grafikai design, bélyeg, usa, egyesült államok, tervezőgrafika, simpson-család, rajzfilm, elvis presley Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317