Logomain

Új ruhakollekció Budapest szerelmeseinek

By Rénes Judit 2009. május 21. 21:42

szerk at hg dot hu

Elkészült a Bolt első, City nevű saját kollekciója, amelyet újrahasznosított bőrkabátokból készült egyedi táskák egészítenek ki. A Budapest témájú grafikus mintákkal díszített darabokat elsősorban azoknak szánják a tervezők, akiket megérintett a hely szelleme, és egyenrangú társként tekintenek a fővárosra.

Elkészült a Bolt első, City nevű saját kollekciója, amelyet újrahasznosított bőrkabátokból készült egyedi táskák egészítenek ki. A Budapest témájú grafikus mintákkal díszített darabokat elsősorban azoknak szánják, akiket megérintett a hely szelleme, és egyenrangú társként tekintenek a fővárosra.

Ckt20130602-27858-1ida2ab.gallery

A kortárs hazai divattervezők munkái mellett saját kollekcióval jelentkezik a Kertész utcai Bolt. Az egyedi darabok főként azok érdeklődésére tarthatnak számot, akik mélyebben kötődnek Budapesthez, akár itt laknak, tanulnak, dolgoznak vagy csak turistaként látogatnak ide. A City kollekció témája ugyanis a város maga, hol felülnézetből, hol kritikusan, hol pedig műtárgyai megjelenítésével, de a minták mindig konceptuális grafikaként jelennek meg, ugyanazon tervező, Majoros Zita munkájaként. A legváltozatosabb formákra a női kollekció ad lehetőséget, de ugyanezek a motívumok visszaköszönnek a gyerek- és férfiruházaton is. 

A City öltözékeket újrahasznosított bőrkabátokból készült táskák egészítik ki. Szintén a használt bőrkabátok keltek új életre különleges puffok képében. A környezetbarát újrahasznosítás másik remek példája a Bolt hulladékfából készült bútorkínálata, amelyet tipográfiai elemek ihlettek. A tipográfiából vett formák ihlették a tervezőt a bútorok megálmodásánál. Minden egyes darab újrafeldolgozható és az eredeti funkcióját visszanyerő hulladékfából készült.

design, grafika, formatervezés, budapest, ruhatervezés, bolt, city kollekció, öltözéktervezés, majoros zita Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317