Logomain

Már itthon is kapható a Mobil Bar

By Cvitkovits Judit 2009. május 20. 15:48

szerk at hg dot hu

A René Chavanne által tervezett JUSTINCASE mobil bár, mely „red dot: best of the best” design díjjal is büszkélkedhet, immár Magyarországon is elérhető.

A René Chavanne által tervezett JUSTINCASE mobil bár, mely „red dot: best of the best” design díjjal is büszkélkedhet, immár Magyarországon is elérhető.

Mobilbar0120130602-27858-1pfk4xv.gallery

A belsőépítészek kedvence lehet az összecsukható pult, hiszen praktikussága mellett elegáns és kifinomult is egyben. A mobil bár könnyen, szerszámok nélkül összeszerelhető, táskában hordozható, 5 perc alatt felállítható. A pult 27 kg tömegű, összecsukott állapotban kevés helyet igényel, egy kombi autóban nehézség nélkül szállítható. Remekül beépíthető bármelyik helyiségbe.

A JUSTINCASE-ben megtalálható az összes elektromos kiállás, és akár még sörcsapoló is szerelhető bele. A termék egyaránt szolgálhat kültéri vagy beltéri rendezvények, termékbemutatók vagy – belső világításának köszönhetően – HoReCa promóciók kellékeként. Fesztiválokon vagy a hotelek koktélteraszán egyaránt figyelemfelkeltő reklámhordozó lehet. A Poplart mobil bárja a koktélozáson túl akár DJ pultként vagy recepciós pultként is használható. Nagy felületen bármilyen márkára brandingelhető, sőt a dekorációs felületek cseréjével akár egy cég több márkára is használhatja.

Különleges, exkluzív megjelenésével bármilyen környezetbe beilleszthető, teljes felülete egyedileg dekorálható. Több JUSTINCASE elem összeillesztésével bármilyen hosszú bárpult kialakítható. 

design, red dot, mobilbar Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317