Logomain

Százezerért utcán a sztárépítésznő krokodil cipője

By Kovács Dániel 2009. május 16. 20:19

szerk at hg dot hu

Mint korábban megírtuk, a budapesti Szervita tér átépítése kapcsán is rendhagyó épülettervvel jelentkező iraki születésű brit Zaha Hadid, a brazil Melissának tervezett cipők után a Lacoste-tól is megbízást kapott. A sokáig csak látványterveken terjedő darab, aminek hivatalos bemutatóját a 2009-es londoni Frieze Art Fair-re időzítik, végeredményben egy limitált példányszámú, extravagáns formavilágú lábbeli lett, valahol a ruházat, az építészeti makett és a használati tárgy határmezsgyéjén. <br/>

Mint korábban megírtuk, a budapesti Szervita tér átépítése kapcsán is rendhagyó épülettervvel jelentkező iraki születésű brit Zaha Hadid, a brazil Melissának tervezett cipők után a Lacoste-tól is megbízást kapott. A sokáig csak látványterveken terjedő darab, aminek hivatalos bemutatóját a 2009-es londoni Frieze Art Fair-re időzítik, végeredményben egy limitált példányszámú, extravagáns formavilágú lábbeli lett, valahol a ruházat, az építészeti makett és a használati tárgy határmezsgyéjén.

Lacoste320130602-27858-lglnx0.gallery

A mindössze nyolcszázötven példányban elkészülő cipő ára 525 dollár lesz, és Párizs, Milánó és London egy-egy elegáns üzletén kívül sehol nem lesz kapható. Egyes pletykák szerint azonban szeptemberben megjelenik a megfizethető árú változat is, amin az építésznő különleges digitális technikával a Lacoste krokodilos logóját is áttervezte.

design, zaha hadid, formatervezés, cipő, lacoste Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317