Logomain

Magyar designpiac nyílik New Yorkban

By Rénes Judit 2009. május 13. 11:42

szerk at hg dot hu

Bécs, Berlin és Peking után május 16-ától 19-éig a New York-i magyar kulturális évadon, Soft is the New Cool mottóval mutatkozik be a hazai design legjava. A Design Weekkel egy időben rendezett, vásárral összekötött eseményen 17 kimagasló tehetségű tervező és műhely vesz részt, akik a lágyság jegyében, érzéki szemlélettel megalkotott tárgyak felfedezésére hívják a Nagy Alma közönségét. A program kurátora a WAMP Budapest és Corinne Erni, helyszíne a New York-i Magyar Kulturális Központ.

Bécs, Berlin és Peking után május 16-ától 19-éig a New York-i magyar kulturális évadon, Soft is the New Cool mottóval mutatkozik be a fiatal hazai design legjava. A Design Weekkel egy időben rendezett, vásárral összekötött eseményen 17 kimagasló tehetségű tervező és műhely vesz részt, akik a lágyság jegyében, érzéki szemlélettel megalkotott tárgyak felfedezésére hívják a Nagy Alma közönségét. A program kurátora a WAMP Budapest és Corinne Erni, helyszíne a New York-i Magyar Kulturális Központ.

Szilvia_haber_kicsi_real20130601-27858-fmhp2s.gallery

Az Extremely Hungary (Csordultig magyar) kulturális évad egyik legizgalmasabb eseményének ígérkezik a kortárs hazai formatervezők és kreatív műhelyek New York-i bemutatkozása. A meghívott designerek új termékeiket állítják ki a Broadway-n található Magyar Kulturális Központ, amelyek közül bizonyos válogatott darabok meg is vásárolhatóak. Az interaktív animáció, a grafika, a belsőépítészet és a bútortervezés, az ötvös-, kerámia- és üvegművészet, a textil-, divat- és kiegészítőtervezés, valamint az építészet terén alkotott tárgyak és munkák látható, tapintható vagy konceptuális formában kivétel nélkül a lágysághoz és az érzékiséghez kötődnek. 

A május 16-a, szombat és 19-e, kedd között naponta 12-től 18 óráig látogatható designszemlét és -vásárt a New York-i Design Weekkel egy időben rendezik meg. A program kurátora a WAMP Budapest és Corienne Erni, a Magyar Kulturális Központ munkatársa. A résztvevők között szerepel Kiss Bence Ádám, az Artista, a Camou-t jegyző Fehér Beatrix, a Geppetto, Gera Noémi, Háber Szilvia, Hegedűs Andrea, Kauker Szilvia, a Kitchen Budapest, Kaintz Regina, a Crixdesignt tervező Mátrai Kriszta, Menyhárt Richárd, az Aquanautától Pallai Bernadett, Szofita, Tóth Zoltán, Turcsányi Judit és Vágó Réka.

design, new york, formatervezés, usa, vásár, Extremely Hungary, Csordultig magyar, kiálítás, kreatív műhely, wamp budapest, magyar kulturális központ, soft is the new cool Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317