Logomain

Az IKEA berendezte Obama Ovális Irodáját

By Rénes Judit 2009. január 13. 20:51

szerk at hg dot hu

Az Ikeát is hatalmába kerítette az Obama-láz. Ugyan nem a Fehér Házban, de Washingtonban, a Union Station állomáson építette meg a 20-án hivatalba lépő elnök Ovális Irodájának mását saját bútoraival a svéd gyártó óriás. Enteriőrjüket stílszerűen piros-fehér-kékben, fekete kiegészítőkkel és nyír színű asztalokkal rendezték be. Obama munkahelyét papíron már többen megtervezték, így az USA 44. államfőjének bőven lesz miből ötletet merítenie, amennyiben igényt tart rá.

Az Ikeát is hatalmába kerítette az Obama-láz, és Washington egyik állomásán megépítette a 20-án hivatalba lépő elnök Ovális Irodájának mását saját bútoraival. Az enteriőrt stílszerűen piros-fehér-kékben, fekete kiegészítőkkel és nyír színű asztalokkal rendezték be. Obama munkahelyét papíron már többen megtervezték, így az USA 44. államfőjének bőven lesz miből ötletet merítenie, amennyiben igényt tart rá.

Unionstation_ovaloffice_x20130601-27858-1dnbbrc.gallery

A Ben & Jerry’s és a Hewlett Packard után az Ikea is kampányt indított Obama és az általa megtestesített változás ünneplésére, Embrace Change ’09 mottóval. A washingtoni Union Station központi csarnokában járók szerdáig láthatják az 1909-ben épített legendás Ovális Iroda kicsinyített mását a svéd gyártó bútoraival berendezve. A prezidenciális „hadjárat” a hét hátralévő részében még intenzívebbé válik, ugyanis az „elnöki használatra alkalmas” és „pénztárcakímélő” bútorokat járművek tetejére szíjazzák, hogy így köszöntsék a 44. államfő és családjának beköltözését a Fehér Házba.

Az Obama-kampány honlapján a vállalkozók megtervezhetik saját elképzelésük szerint az Ovális Irodát. Az új elnök korábban a brit belsőépítészeket is megihlette, akik személyiségére és programjára rímelő bohém terveket készítettek. Az Obama házaspár a hagyományok szerint beköltözéskor 100 ezer dollárt kap a belső terek átalakítására, addig pedig folyik a találgatás és az ötletelés, milyen stílusban formálja saját arcára a Fehér Házat.

design, IKEA, bútor, belsőépítészet, barack obama, usa, washington, fehér ház, ovális iroda Icon_print

Obama Ovális Irodájának IKEA-bútorokkal berendezett változata a washingtoni Union Stationön

Az IKEA-féle Ovális Iroda közelről

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317