Logomain

A Mama Párizsban kínál menő menedéket

By Rénes Judit 2008. november 6. 19:10

szerk at hg dot hu

Philippe Starck, a kortárs tervezés kimeríthetetlen fantáziájú és örökifjú fenegyereke Párizsban alkotta meg legújabb rebellis remekét. Hasonló a hasonlónak örül, így a Mama Shelter szálloda tereiben Edith Piaf, Oscar Wilde és Jim Morrison bohém szelleme lebeg, és a konvencióknak fittyet hányva minden négyzetcentiméter meglepetést tartogat.

Philippe Starck, a kortárs tervezés kimeríthetetlen fantáziájú és örökifjú fenegyereke Párizsban alkotta meg legfrissebb rebellis remekét. Hasonló a hasonlónak örül, így a Mama Shelter szálloda tereiben Edith Piaf, Oscar Wilde és Jim Morrison bohém szelleme lebeg, és a konvencióknak fittyet hányva minden négyzetcentiméter meglepetést tartogat.

Recepcio_jason_whittaker_x20130601-27858-wxhxju.gallery

A Saint Blaise történelmi városnegyed macskaköves utcájánál nehéz lett volna autentikusabb helyszínt találni Párizs újonnan nyílt menő butikhoteljének, amely híres művészek műtermei, a Père-Lachaise temető és a XX. század elején épült különleges családi lakópark, a La Campagne à Paris közelében fekszik.

Tulajdonosai, Cyril Aouizerate francia filozófus és a Club Med üdülőfalu-világhálózatot kiépítő Trigano család a hely szelleméhez illő, összetéveszthetetlen atmoszférát képzelt az eleve csalogató nevű Mama Shelter (Mama menedéke) szállodába. Philippe Starck egy sor elvarázsolt londoni hotel után hazai terepen is szabadjára engedhette fantáziáját: teljesen eklektikus és felvillanyozó belső tereket tervezett otthonos, hívogató és vagány stílusban.

A baráti evés-ivásra, romantikus találkára és világmegváltó beszélgetésre egyaránt alkalmas enteriőrben bármi megeshet. Senki sem lepődik meg, ha amerikai költők, japán festők vagy titokzatos származású életművészek esnek be az utcáról, és másnap reggelre megszületik az egyszeri műalkotás, mint a régi szép időkben.

Ha valaki eltájolná magát az évtizedet illetően, a szobákban elhelyezett iMac-ek és designbútorok gyengéden visszahúzzák a jelenbe. A környék artisztikus légköre azonban változatlannak tetszik, miként a Mama vendégszeretete is, aki nyugodt menedéket kínál a nappali és éjjeli örömökben megfáradt gyermekeinek. A szálloda, legalább a terepszemle erejéig, minden párizsi turistának és csibésznek megér egy misét.

design, belsőépítészet, philippe starck, tervezés, párizs, hotel, szálloda, mama shelter, mama menedéke, enteriőr Icon_print

A Mama Shelter szálloda recepciója, avagy laza ücsörgés szemtelenül barátságos térben

A Mama Shelter szálloda reggelizője: fogyasszon inspiráló térben!

A Mama Shelter szállodában a mosdó is bohémságokat tartogat

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317