Logomain

Design csütörtök – Kádár kerámiái és az olasz divat

By Malinás Krisztina 2008. október 9. 15:00

szerk at hg dot hu

A Kádár-korszak kerámiái, divatshow az Iparművészeti Múzeumban, a Taste MOMEnts kiállítás kulisszatitkai és az olasz divat legjava a VAM Design Centerben a Design Hét mai étlapjának menüpontjai.

A Kádár-korszak kerámiái, divatshow az Iparművészeti Múzeumban, a Taste MOMEnts kiállítás kulisszatitkai és az olasz divat legjava a VAM Design Centerben a Design Hét mai étlapjának menüpontjai.

Kadarkeramiak_39920130601-27858-1tow30s.gallery

A SZOC DEKO - Kerámika Kádárika kiállítás kurátorai az art deco mintájára egy új fogalmat szeretnének bevezetni a magyar és a nemzetközi müvészettörténész-párbeszédbe. A nyelvtörő alcímmel a Kádár-korszak kerámiakincsére utalnak, amelyet a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumban látható tárlaton mutatnak be. A kiállítás megnyitója ma délután öt órakor kezdődik.

Az Iparművészeti Múzeum Kortárs Kifutó névre keresztelt divatshow-jának fókuszában a kortárs hazai divat áll. A ma este hétkor, illetve kilenckor kezdődő látványos bemutató keretében Anh Tuan, az Artista, a Je Suis Belle, Konsánszky Dóra, Nanushka és a USE 2008 őszi-téli kollekciójával ismerkedhet meg a nagyközönség. A bemutatók között 20.30- 21.00 óra között a MOME európai vándorkiállítása, a Taste MOMEnts mühelytitkait a kiállítás kurátora egy speciális tárlatvezetés formájában hozza közelebb az érdeklődőkhöz.

Az I.FoT (Italian Fashion on Tour) keretében ma este nyolctól a Just Cavalli bemutatóját tartják a VAM Design Centerben. Az I.FoT keretében minden este egy olasz luxusmárka divatbemutatója látható a VAM kifutóján.

retro, taste moments, design hét, retró, konsánszky dóra, kádár kerámiái, kortárs kifutó, vam design center, nanushka, je suis belle Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317