Logomain

NESPRESSO CoffeeLuxury design kiállítás

By Cvitkovits Judit 2008. szeptember 22. 14:34

szerk at hg dot hu

Több európai nagyváros után októberben a Művészetek Palotája és Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME) támogatásával Budapestre érkezik a NESPRESSO CoffeeLuxury nemzetközi design verseny huszonkét döntős modellje.

A kiállítás érdekessége, hogy az ezerötszáz pályaműből kiválasztott és a világ legnevesebb formatervezői által zsűrizett művek között négy magyar alkotás is helyet kapott. A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem két hallgatója, Milléte Balázs és Telekes Tamás pedig a 3. helyet szerezte meg "Enjoy it while flying" elnevezésű, repülőgépen használható luxuskávéfőző-tervükkel.

Design_contest_01_m20130601-27858-p01y4e.gallery

Az izgalmas pályaműveket a közönség 2008. október 20-tól 31-ig tekintheti meg a Művészetek Palotája Zászló terében; Keszei István, a MOME hallgatója által tervezett enteriőrben.

A prémium minőség és a folyamatos újítás mellett elkötelezett NESPRESSO 2007-ben első alkalommal magyar fiatal tehetségeket is meghívott a nemzetközi design versenyére. A CoffeeLuxury felhívása arra buzdította a világ formatervező diákjait, hogy a luxust mint életfelfogást és tökéletes szépséget közelítsék meg, és ötvözzék azt a kávézás világával. A luxus fogalma mély tartalommal bír a NESPRESSO számára, mely a kávézás felülmúlhatatlan élményében testesül meg. Az ígéretes fiatal designerek kiállított alkotásai – újszerű kávégépek, stílusos kávékapszula-tartók, a kávézáshoz tartozó kiegészítők – ezt a világot tükrözik vissza. A kiállítás láttán pedig magunk is elcsábulunk egy csésze forró eszpresszóra…

Forrás: Nespresso sajtóanyag

nespresso, designverseny, milléte balázs, telekes tamás, müpa Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317