Logomain

Nők a pult mögött a WAMP-on

By Rénes Judit 2008. augusztus 27. 12:54

szerk at hg dot hu

Vasárnap, augusztus 31-én női DJ-k és a szokásos designerek részvételével rendezik meg az utolsó nyári WAMP-ot az Erzsébet téren.

Vasárnap, augusztus 31-én női DJ-k és a szokásos designerek részvételével rendezik meg az utolsó nyári WAMP-ot az Erzsébet téren.

Eddig a WAMP történetében szinte kizárólag férfi DJ-k szolgáltatták a vásárláshoz-nézelődéshez szükséges talpalávalót, ezúttal három kiváló női DJ-n a sor. A csajok már csak tudják, mit csinálnak, azt meg pláne, hogy milyen zene kell a vásárláshoz.

A hölgyek 11-től 19 óráig, három szettben pakolják a jobbnál jobb zenéket. Közülük miss lucifer kitűnő indie DJ-ként ismert, visszatérő vendége a WAMPot is megjárt Gumipop és Trash City esteknek. Klasszikus zongoristaként kezdte, majd DJ-ként folytatta zenei pályafutását a sokféle stílusban utazó, zenét is szerző dj mira, aki Magyarországon kívül Brazíliában és Litvániában is fellépett.

A breakbeat műfaj ismert művelője és terjesztője dj ludmilla. Elsősorban Beatmannel együtt készít saját zenét, amit külföldön és filmekben is játszanak. Szintén 11-től este 7-ig kreatív sarok várja a gyerekeket. A felnőttek hangok helyett egész nap italokat keverhetnek, vagy kísérletező kedv híján egyszerűen csak kóstolgathatják a koktélokat.

design, 2008, wamp, augusztus, dj Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317