Logomain

WAMP a tiszta levegő jegyében

By Rénes Judit 2008. szeptember 16. 16:23

szerk at hg dot hu

A szeptember 21-én rendezett művészeti piac az egyhetes Európai Mobilitási Hét programjaihoz kapcsolódik, amelynek idei mottója a "Tiszta levegőt mindenkinek". A WAMP napján lezárják az Andrássy utat, így a szokásos Erzsébet téri helyszínt most még inkább érdemesebb lesz biciklivel megközelíteni. A WAMP állandó attrakciói, a designerek egyedi termékeikkel várják a látogatókat, a programot pedig egy kiváló szabadtéri táncművész, Szabó Réka és társulata performansza koronázza meg.

A szeptember 21-én rendezett vasárnapi művészeti piac az egyhetes Európai Mobilitási Hét programjaihoz kapcsolódik, amelynek idei mottója a "Tiszta levegőt mindenkinek". A WAMP napján lezárják az Andrássy utat, így a szokásos Erzsébet téri helyszínt most még inkább érdemesebb lesz biciklivel megközelíteni. A WAMP állandó attrakciói, a designerek egyedi termékeikkel várják a látogatókat, a programot pedig egy kiváló szabadtéri táncművész, Szabó Réka és társulata performansza koronázza meg.

Tunetegyuttes_m20130601-31141-1mrkxfq.gallery

Program: szeptember 21., vasárnap, Erzsébet tér, 11.00-19.00

www.wamp.hu

12.00 - 19.00 DJ Nizar (Tilos Rádió)
15.00 Te szemét! - a Tünet Együttes (Szabó Réka) előadása
11.00 - 19.00 Kreatív gyereksarok

Vendégek:

DJ Nizar: A Tilos rádióból Wiener Schnitzel, vagyis bécsi szelet néven ismert DJ Nizar "vénasszonyok nyári tánca" témában készül laza, vidám, nyugodt szettel. Az osztrák elektronika specialistája szöveges, mesélős, magyar betéttel ellátott hangulatzenét ígér a WAMPra, amely elmondása szerint akkor is jó, ha a háttérben szól, és akkor is, ha odafigyel rá az ember. Vásárláshoz, nézelődéshez és kikapcsolódáshoz is a legjobb talpalávaló.

Szabó Réka táncos, koreográfus, rendező személyében kiváló utcai performanszművész lesz a szeptemberi WAMP vendége. A szokatlan, kreatív megoldások és utcaszínházi spontán előadások mesternője Tünet Együttes nevű társulatával a Te szemét! című előadással készül a WAMPra. A Te szemét! ún. lehempergő tánckommandó, amely a fogyasztói társadalom nemkívánatos melléktermékét, a szemetelést állítja a fókuszba. Az előadás a köztér különböző pontjain felbukkanó kommandó megdöbbentő akcióiból áll: pl. etűdök a szemét újrafelhasználásának vicces módjairól, élő szemetes, akinek ruhája teletömhető szeméttel, és aki táncra perdül. Az előadásba bevonják a járókelőket is, így a nézők a performansz részesévé válhatnak.

design, 2008, wamp, művészeti vásár, erzsébet tér, szabó réka, tünet együttes Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317