Logomain

Újra itt a DETAIL Prize!

By HG.HU 2018. március 24. 21:14

szerk at hg dot hu

Ismét várják a pályázatokat a neves DETAIL magazin által kiosztott díjra, amely nevéhez hűen az az építészeti alkotások színvonalas részletmegoldásait ismeri el.

A tavalyi évben közel 400 pályamunka érkezett! A beérkezett munkákból a rövidlistát a magazin szerkesztősége választja ki, majd ennek alapján egy nemzetközi zsűri jelöli ki a díjat elnyerő alkotásokat. Az elismeréssel a színvonalas részletmegoldásokkal készülő alkotásokat díjazzák. A magazin filozófiájával összhangban az építészeti műveket a maguk egységességében értékelik, három kategóriában díjakat osztva: építészeti alkotás, kiemelkedő színvonalű belsőépítészeti munka és kivitelezési tevékenység területén.   

Detail_prize_2018.gallery

A DEATIL Prize a jövőbemutató, innovatív és egyedi munkák elismerése, amelyek kiemelkedő építészeti és technikai minőséget mutatnak fel. A nevezés 2018. április 3-tól indul, és a pályamunkákat bármely országban megvalósult alkotásokról be lehet nyújtani. A nevezés feltétele, hogy a színvonalas, különleges részletmegoldások koherens építészeti vízióval társuljanak. A fődíj mellet két különdíj - a DETAIL belsőépítészeti és szerkezetépítési díj - talál majd gazdára. Ennek jegyében várják az építészek mellett a belsőépítészek, szerkezettervezők és designerek jelentkezését is. Emellett pedig kiosztják a DETAIL olvasói által kiosztott közönségdíjat is. Minden további információ és a fontos határidők megtalálhatók ezen a linken.   

 

építészet, díj, 2018, epiteszet, detail prize Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317