Logomain

Vakon megbízol az ízlésedben?

By HG.HU 2016. szeptember 22. 18:50

szerk at hg dot hu

Touch_6.gallery

TOUCH kiállítás a Design Héten

Kép TOUCH

Touch_2.gallery

TOUCH kiállítás a Design Héten

Kép TOUCH

Touch_3.gallery

TOUCH kiállítás a Design Héten

Kép TOUCH

Touch_4.gallery

TOUCH kiállítás a Design Héten

Kép TOUCH

Touch_5.gallery

TOUCH kiállítás a Design Héten

Kép TOUCH

A Touch magyar tervezők ülőbútor-kiállítása, ahol szó szerint a sötétben tapogatózva derül ki, milyen sok dimenziója lehet egy designtárgynak.

Megfejtjük, mi alapján ítélkezünk, és egyáltalán mitől találunk egy széket kényelmesnek. A tárlaton vak guide-ok vezetik végig a vendégeket és bár a tárgyak listája titkos, a végén mindenre fény derül! A tárlat 4 fős csoportokban látogatható, így az előregisztráció a részvétel feltétele. Regisztráció: ITT

"Mennyi időt fordítasz egy létfontosságú tárgy kiválasztására? Mitől kényelmes számodra egy szék? Kipróbálhattad már a legismertebb kortárs magyar tervezők ülőbútorait? Azon gondolkoztál már, mi mindent rejt egy designtárgy? Ezekre a kérdésekre szó szerint sötétben tapogatózva, együtt keressük meg a választ, hogy a végén mindenre fény derüljön!" - írják a szervezők.

Egy jól kialakított designtárgy nem csak nagyon szép, de megfelelően kidolgozott, kényelmes, puha, jók a felületei és az arányai, és profin van összeállítva. A látáson kívüli érzékszerveink azonban gyakran nem kapnak elegendő teret, vagy épp nincs időnk alaposan vizsgálódni "nekünk, fogyasztóknak". A TOUCH kiállításon ülőbútorokat gyűjtöttek össze a szervezők össze, amelyeknél különösen fontos a kényelem és jól kidolgozottság, az anatómia. A kiállított tárgyakat páratlan módon, "vakon" próbálhatják ki a résztvevők anélkül, hogy tudnák, melyik ismert tervező híres, vagy még kevéssé híres székébe ülnek bele éppen. A cél, hogy mi, fogyasztók kicsit átértékelhessük a "kényelmes" és "formás" fogalmakat és magasabb szintre emeljük az érzékelést, valamint hogy összegyűjtsük mi mindent rejt számunkra egy jól megtervezett tárgy.

A tárlatnak a Brody Studios pincetere ad otthont. Vak guideok vezetnek végig minden regisztrált résztvevőt, akik számára cserébe adományt gyűjtenek. A TOUCH körülbelül 30-40 perces és olyan aktuális tárgytervezéssel kapcsolatos kérdésekre keresünk választ, amelyeknek teljesen új "nézőpontot" ad a vaksötétség. A tárgyakat mindenki értékelheti is, ami merőben új módon ad visszajelzést a tervezőknek saját alkotásaikról, közelebb hozza az alkotót a felhasználóhoz és segíti a termékfejlesztési folyamatot. A szervezők mindenkit várnak szeretettel a TOUCH-on egy jókora bútortapogatásra és designelméleti tapogatózásra

Regisztráció, belépő: A kiállításon önkéntes, vak guide-ok vezetnek végig minden látogatót 4 fős csoportokban, a Kézzelfogható Alapítvány jóvoltából. A kiállításra ezért előregisztráció szükséges, amely ezen a linken elérhető.

A vak guide-ok számára adománybelépőt elfogadnak..

ülőbútor, magyar design, program, vak, touch kiállítás, design hét 2016, látássérült Icon_print

TOUCH kiállítás a Design Héten

Kép TOUCH

TOUCH kiállítás a Design Héten

Kép TOUCH

TOUCH kiállítás a Design Héten

Kép TOUCH

TOUCH kiállítás a Design Héten

Kép TOUCH

TOUCH kiállítás a Design Héten

Kép TOUCH

Hg_pasaret_szponzor_title
Logomain
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317