Logomain

Magyar designcsoki a világ legfinomabb és legszebb csokoládéinak toplistáján

By HG.HU 2016. április 22. 20:20

szerk at hg dot hu

Hol találhatók a világon a legfinomabb és legszebb küllemű csokoládék? A Condé Nast Traveller szerint többek között Budapesten!

Korábban a HG.HU-n is bemutattuk a Rózsavölgyi Csokoládé különleges csokijait és bonbonjait, akkor az eredetileg grafikus és rajzfilmkészítő Csiszár Katalin tulajdonos mesélt nekünk a kifinomult csokoládéművészet titkairól.

R%c3%b3zsav%c3%b6lgyi.gallery

Az amerikai Condé Nast Traveler most a világ legfinomabb és egyben legmutatósabb csokoládéit gyűjtötte egy listába, amelyre véleményünk szerint teljesen megérdemelten került fel a magyar csokoládékülönlegességeket gyártó cég.

"Van azonban még egy ismertetőjegyük: táblás csokijuk esetében mellőzték, hogy ők is a mindenki által használt csokoládéformákkal dolgozzanak, és Katalin Iparon végzett egykori évfolyamtársával terveztettek egyedi táblát. Ő maga inspirációforrásként véletlenül sem csokoládéból merít, inkább a festmények, a filmek, az építészet világából – a sörös bonbont például kedvenc filmje, a Sörgyári capriccio ihlette.

Kreativitását a Rózsavölgyi csomagolópapírja is tükrözi, melynek tervezéséhez jól jött a grafikus képzettség. Olyannyira, hogy a Rózsavölgyi-arculat szakmai oldalról is kapott elismerést: szerepelt a Magyar Formatervezési Díj 2008-as kiállításán. A játékos, dzsungeles csomagoló fekete-fehér színvilágából indultak ki az üzlet designjánál is, kiegészítve azt a zölddel. Ha minden a tervek szerint halad, a közeljövőben nagyobb mennyiségben ismerkedhetnek a Rózsavölgyi Csokoládé színes világával az édesszájúak: a csokoládé-utánpótlás garantálására nagyobb műhelyben erősítenék a kakaóbab-feldolgozást" - írtuk anno a designcsokiról.

Rózsavölgyi Csokoládé, alkotók, condé nast traveller, kézműves magyar csokoládé Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317