Logomain

Új showroomban, új lámpakollekcióval debütál a Laokoon Design

By HG.HU 2016. április 15. 11:55

szerk at hg dot hu

A Laokoon Design új lámpakollekciója idén áprilisban debütál az Ó utcában nyíló bemutatóteremben!

Új kollekcióval és egy új bemutatóteremmel jelentkezik 2016 áprilisában a Laokoon Design. A társaság 2015-ben irányt váltott, a korábbiaknál hangsúlyosabban fordult a belsőépítészeti megoldások felé. A korábbi koncepciólámpákat egy új kollekció követte, és idén tavasszal elindul egy új termékcsalád, a wall-art vonal is. A társaság célja, hogy minél szélesebb, prémium kategóriájú termékpalettával jelenjen meg a hazai és a nemzetközi piacokon. A Laokoon Design weboldala is megújult, a szuper honlap itt érhető el.

Laokoon_design.gallery

Ne csak a kiállításokon találkozhassanak a termékekkel, hanem közvetlenül megismerhessék azokat és az anyagban rejlő lehetőségeket

Az új termékeket a mozgószövet kitalálója, Szentirmai-Joly Zsuzsanna textiltervező és Csizmadia Zsolt formatervező tervezték. Zsolt tavaly szeptemberben csatlakozott a márkához és friss ötletei új lendületet adtak az egész csapatnak. Az irányváltást segíti a társaság új megjelenése is, az új honlap, és az áprilisban a budapesti belvárosban nyíló bemutatóterem. A bemutatóterem célja, hogy a Laokoon termékek iránt érdeklődő belső építészek és lakberendezők ne csak a kiállításokon találkozhassanak a termékekkel, hanem közvetlenül megismerhessék azokat és az anyagban rejlő lehetőségeket, valamint nap mint nap találkozhassanak a Laokoon kreatív csapatával. Az új termékcsaládhoz széles anyagválaszték párosul, a korábban is közkedvelt műanyag anyagok mellett megjelent a fa és a műbőr, ami pozitív visszhangra talált. A társaság továbbra is nagy hangsúlyt fektet ügyfelei egyedi igényeinek kiszolgálására.

„A Laokoon új startégiája és szemlélete egy, a korábbinál aktívabb értékesítési és marketing tevékenységgel párosul, ezért jelentős szervezetfejlesztésbe fogtunk. Bízunk benne, hogy a szakmai sikereinket sikerül mihamarabb üzleti sikerekre váltanunk” – mondta Szentirmai-Joly Zsuzsanna a társaság alapítója. A csapathoz márciusban csatlakozott Boglutz Alexandra (sales) és Szász Eszter (marketing) hogy a korábbinál több partnerhez jussanak el a társaság termékei.

Az új kollekciót Budapesten az Ó utcában nézhetik meg, illetve néhány termékkel találkozhatnak a Made in Hungary kiállításon is.

A showroom április 21-én délután 2 órától megnyitja kapuit és egészen este 9 óráig várják az érdeklődőket. Az ünnepélyes megnyitó délután 5 órakor kezdődik.

design, lámpa, magyar design, showroom, laokoon design Icon_print

A Laokoon Design új kollekcióval debütál

Kép Laokoon Design

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317