Logomain

Budapest 2024 olimpia arculatterv pályázatának eredményei az ArtHungryn!

By HG.HU 2016. április 10. 15:20

szerk at hg dot hu

Április 10-től az ArtHungry.com felületén bárki megnézheti a Budapest 2024 olimpiai pályázatra érkezett arculati anyagokat.

A dinamikusan fejlődő ArtHungry.com egy független közösségi oldal, mely 2015 októberében indult el azzal a céllal, hogy a hazai kreatív alkotók, valamint a vizuális művészetek iránt érdeklődők megoszthassák alkotásaikat, gondolataikat, véleményezzék egymás munkáját és kapcsolatokat építhessenek. Az oldalra bárki, bármikor ingyenesen feltöltheti portfólióját, blogolhat, kommentelhet, követhet másokat, belső üzeneteket küldhet és kreatív alkotócsoportokat is létrehozhat. 

Ah.gallery

Az ArtHungry.com a portfólió publikálás és a különböző művészeti és kreatív pályázatok lebonyolításának segítése mellett, hamarosan elindítja saját szervezésű Díjait is, melyeket évente többször, különböző kategóriákban oszt majd ki a hazai alkotók között az arra felkért szakmai zsűri.

Év elején hirdette meg a Magyar Olimpiai Bizottság a Design Terminál szakmai partnerségével a nyílt logó- és arculattervezési pályázatot, melyre bárki benyújthatta pályamunkáját. A pályázat lezárásakor az ArtHungry.com munkatársai felajánlották a szervezőknek, hogy felületet biztosítanak a beadott pályaművek bemutatására, és ezzel támogatják a közönségszavazás lebonyolítását. A hazai kreatív alkotónak teret adó ArtHungry.com alapítói szakmai szempontból nagyon fontosnak tartják, hogy egy arculattervet ne csak a logó alapján ítéljenek meg a szavazók. A branding egy sokkal komplexebb folyamat, ezért jó, ha egy ilyen jellegű döntést megelőz egy részletes prezentáció áttekintése az arculat rendszeréről, az arculati elemek különböző felhasználásának bemutatásáról.

Az ArtHungry felületén kialakított speciális aloldal listázza a feltöltött pályázati anyagokat, a közönségnek lehetősége van átnézni a beadott munkák részleteit, a különböző arculati elemeket (attól függően, ahogy azt az alkotó feltöltötte-e), kedvelheti és hozzá is szólhat az egyes projektekhez. Az oldal alapvető funkciója, hogy emellett elérhető a pályázók biográfiája és portfóliója, így ezek is segíthetnek annak eldöntésében, hogy végül melyik pályamunkára adjuk le voksunkat.

A hivatalos szavazás a logopalyazat.budapest2024.org-on április 13., 12:00h-ig zajlik – ezután hirdetik ki a szervezők a közönségszavazás győztesét, aki 250.000 Ft-os pénzjutalomban részesül – de az ArtHungry.com oldalon a részletes pályamunkák ezután is bármikor megtekinthetőek lesznek.

arculat, olimpia, pályázat, logó, Design Terminál, logo, olimpia 2024, arthungry Icon_print

ArtHungry.com - Olimpia2024 tervpályázat

© ArtHungry.com - Olimpia2024 tervpályázat

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317