Logomain

Printa újratervezve

By HG.HU 2016. április 6. 17:52

szerk at hg dot hu

Img_7120.gallery

© Bence Mladin

Img_7132.gallery

© Bence Mladin

Img_6872.gallery

© Bence Mladin

Img_6883.gallery

© Bence Mladin

Img_6878.gallery

© Bence Mladin

Img_7090.gallery

© Bence Mladin

Img_7081.gallery

© Bence Mladin

A budapesti Madách tértől nem messze van egy üzlet, amely olyan designtermékeket, és ruhakollekciót kínál számunkra, ahol az előállítás, és az anyagfelhasználás során az elsődleges szabály a környezet kímélése. A Printa ezúttal újranyitott, belső terével is hangsúlyozva ezt az irányt.

A Printa régóta élharcosa az öko dizájnnak, mindig is fontos szerepet játszott termékeik előállítása során, hogy környezetbarát módon, környezetkímélő anyagokból készüljenek. Jellegzetes szitanyomott grafikáik, ruhakollekciójuk vagy éppen a kiegészítőik egytől-egyig a környezettudatos filozófiát tükrözik.

Legyen szó szuvenír termékről, bőrkabátból készült táskáról, vagy épp gyermekjátékról a Printa mind a hazai, mind a külföldi vevőket is vonzza.

Majoros Zita - a bolt tulajdonosa - nemcsak grafikáiról híres, hanem saját ruhakollekciójáról az AWARE by Printa-ról is. Az upcycling elvet követve olyan vonalat hoztak létre, mellyel a kiselejtezett ruhadarabokat új élettel töltik meg. A régi textilek átszabáson, átfestésen, vagy akár új nyomattal is gazdagodnak az “újratervezésük” során. Ezért sem meglepő, hogy a bolt belsejével is a környezettudatosságot hivatottak érzékeltetni.

A bolt már 7 éve jelen van a hazai designpiacon, ezért úgy gondolták ideje az arculatváltásnak. Az AUW (Architecture Uncomfortable Workshop) tervezői és kivételezői alkották meg a legújabb belsőt a bolt számára. Szerették volna, ha a belső tér is tükrözi azt az irányt, amerre a Printa tart. Letisztult belső tér, natúr vázak, könnyen variálható elemek, natúr faburkolatok hozzák közelebb a természetet a belvárosi boltban.  Az asztalok teteje a vízen való lebegést szimbolizálják, míg csipketerítő helyett fafaragásos szegélymintával díszítették az asztalokat.

design, grafika, környezettudatos, recycling, printa, szitanyomat, upcycling, aware, újranyitás Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
Logomain
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317