Logomain

Színekkel várja a tavaszt a Mususme új kollekciója

By HG.HU 2016. március 28. 13:52

szerk at hg dot hu

M01.gallery

MUSUME

Fotó: MUSUME

M02.gallery

MUSUME

Fotó: MUSUME

M03.gallery

MUSUME

Fotó: MUSUME

M04.gallery

MUSUME

Fotó: MUSUME

M05.gallery

MUSUME

Fotó: MUSUME

M06.gallery

MUSUME

Fotó: MUSUME

A MUSUME új kollekciója idén egy különleges Pop-Up Store-ban debütál. A tavaszi-nyári kollekcióban az erőteljes színek és a visszafogottabb, neutrális árnyalatok kedvelői is megtalálják a kedvükre való darabokat!

A MUSUME ruhamárka új kollekciója ezúttal egy különleges Pop-Up Store keretében debütál. A tavaszi-nyári kollekció fókuszában a mustársárga szín áll, ami mellett a drapp és a tégla árnyalatok is erőteljesen megjelennek – persze az olyan alapszínek mellett, mint a törtfehér, a szürke vagy a fekete. Így a neutrálisabb, letisztult alapszínek kedvelői és a kicsit színesebbre vágyók is biztosan találnak olyan darabokat, amik könnyen a szívükhöz nőnek!

A helyszínen a tervezővel, Csobádi Eszterrel is lehet majd találkozni, az esemény különlegessége, hogy a 2010 óta fennálló márka minden korábbi kollekciójának készleten lévő darabjai is megtalálhatóak lesznek. Sőt, a az utolsó darabokhoz kedvezménnyel lehet majd hozzájutni.

A musume márkanév tervezője Csobádi Eszter, aki a brand megalakulása [2010] óta egyedüli felelőse a ruhák tervezésének. Magának kezdett el nyakláncokat készíteni, ezek után alakult ki a márkanév, így jutott el másokhoz a textilnyaklánc. A már kikísérletezett textilfonásokat megjelenítette női ruhákon, így téve ezeket különlegessé és egyedivé.

Eszter a mai napig olyan ruhákat tervez, amelyeket maga is szívesen visel, minden kollekció megalkotásakor magából indul ki. 

2013-tól a márka stílusa teljesen új irányt vett, azóta évente két nagy kollekcióval jelentkezik. Az energikus és vagányan trendi nőket célozza meg. A szabásminták és a nyomott felületek a szabályos geometrikus formákból építkeznek. Egyik oldalról a designer kísérletezése jellemzi a kollekciókat, a másik oldalról pedig jelen vannak a hagyományosabb, egyszerűbb ruhák is, azoknak, akik a járt utakat preferálják a járatlanokkal szemben. 

Mindig a klasszikus, fekete-fehér színvilágot vegyíti egy-egy adag, az aktuális trendnek megfelelő tónussal. Olyan városi nőknek tervez, akik nyitottak az újra, teljes természetességgel tudják viselni az egyedi tervezésű, figyelemfelkeltő, mégis letisztult darabokat. Igénylik a kényelmet, de képesek hordani nőiesebb, elegánsabb darabokat. Szeretnének eltérni az átlagtól, különleges designer darabokba bújni, mindezt pedig megfizethető áron. 

divat, textiltervezés, új kollekció, musume, fashion Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
Logomain
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317