Logomain

Bringás életérzés már az asztalon is

By HG.HU 2016. február 23. 17:34

szerk at hg dot hu

Ik9.gallery

Bringázz velem haza!

© Industrial Kid

Ik.gallery

Bringázz velem haza!

© Industrial Kid

Ik7.gallery

Bringázz velem haza!

© Industrial Kid

Ik1.gallery

Bringázz velem haza!

© Industrial Kid

Ik3.gallery

Bringázz velem haza!

© Industrial Kid

Ik6.gallery

Bringázz velem haza!

© Industrial Kid

Ik4.gallery

Bringázz velem haza!

© Industrial Kid

Ik5.gallery

Bringázz velem haza!

© Industrial Kid

Kinek mit jelent a bringázás? Az Industrial Kid számára a bringázáshoz a szabadság, a friss levegő és a játékosság kapcsolódik. Lámpáik ezt a könnyed, vidám hangulatot viszik be a szobába, ha már a bringát kint kell hagyni. És még világítanak is.

Lámpát többnyire úgy vásárol az ember, hogy bemegy a lámpaboltba, rábök az egyikre, amelyik tetszik neki, és hazaviszi. Ezzel szemben egy Industrial Kid lámpa kiválasztása maga az alkotófolyamat, a játék. Azt persze senkitől sem várják el, hogy össze is szerelje a lámpáját, viszont mindenki megtervezheti a saját színösszeállítását, ami passzol a lakásához, a stílusához, vagy egyszerűen csak a kedvence. A vásárlók szabadon játszhatnak az alkatrészek színeivel, így minden egyes lámpa a tulajdonosa egyéniségét tükrözi.

Az Industrial Kid lámpái kerékpáralkatrészekből állnak, a tulajdonos a markolat, fékkar, kormánynyak és bowden-ház színét állíthatja össze magának tíz különböző árnyalatból. Lehet mentafagyi, eperturmix, vagy csokis fánk hangulatú is.  Exra-bónusz játékosság: az energiatakarékos LED fényforrás a fékkar meghúzásával kapcsolható be és ki.

"A vásárlók szabadon játszhatnak az alkatrészek színeivel, így minden egyes lámpa a tulajdonosa egyéniségét tükrözi."

Belső Péter, tervező szerint a „rövid távú cél az, hogy létrehozzuk a különböző stílusú (országúti, vintage, stb.) bringalámpák nagy választékát. A tervezőoldal fejlesztésével mindenki megtervezheti online a saját stílusához illő lámpát a kedvenc színösszeállításában. A hosszú távú célunk pedig a termékskála bővítése, fali és mennyezeti világítást is tervezünk. Ha a design-koncepciónk találkozik megrendelőink alkotás iránti vágyával, sikerül valami egészen újat létrehozni, és közben mindannyian jól szórakozunk. Ez a mi termékfejlesztési stratégiánk.” (Belső Péter, tervező)

A kerékpáros asztali lámpa prototípusát Péter 2013-ban tervezte iskolakezdő kislányának, aki – egészen addig – nem nagyon szeretett az íróasztalnál ülni. Az első megrendelések később a baráti körből érkeztek, az ő kívánságukra kezdett különböző színű modelleket készíteni. Az Industrial Kid-et 2015-ben két üzlettárssal alapította, azzal a céllal, hogy továbbfejlesszék az eredeti ötletet és nemzetközi piacon értékesítsék a terméket.

Az Industrial Kid február 22-énközösségi finanszírozás kampányt indított az Indiegogo oldalon, itt tudjátok megnézni. A kampány 2016. április 6-ig tart.

© Industrial Kid

design, lámpa, kerékpár, bicikli, city, bike, lamp Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
Logomain
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317