Logomain

Munkaruházat és modern stílus

By HG.HU 2016. január 7. 22:50

szerk at hg dot hu

Levi'sr-2016-tavasz-nya%cc%81r-1.gallery

Levi's 2016 tavasz-nyár

Levi'sr-2016-tavasz-nya%cc%81r-2.gallery

Levi's 2016 tavasz-nyár

19292-0002.gallery

Levi's 2016 tavasz-nyár

22359-0002.gallery

Levi's 2016 tavasz-nyár

22743-0000.gallery

Levi's 2016 tavasz-nyár

72334-0161.gallery

Levi's 2016 tavasz-nyár

Közel hatvan évvel azután, hogy lepörögtek a filmszalagok és a dalokról felvételek készültek, a Levi’s dizájn csapata hódolatát fejezi ki Los Angeles kreatív közösségeinek a Laurel Kanyon gondolkodásmódja által ihletett tavaszi/nyári, 2016-os kollekciójával: CSODAORSZÁG.

“Történetünk elnevezését egy területről kapta a Laurel Kanyonban, Los Angelesben, mely a kreatív központja volt a 60-as és 70-es évek művészeinek, építészeinek és zenészeinek. Innen, észak Hollywood dombjai mögül nőtte ki magát az a művészeti forradalom, amely megváltoztatta a világot. Kollekciónkkal pedig ma mi hajtunk fejet a kreatív közösségek előtt. Ez maga a Csodaország.” - Jonathan Cheung, a Levi’s márka alelnöke

Női kollekció

A tavaszi kollekció a klasszikus munkaruházat és a modern stílus indigó árnyalatával, illetve a nőiesség jegyében indul útjára. Az új női farmerkollekció folytatja azt a tökéletesen karcsúsított formát, mely örökre belopta magát a női szívekbe. Bemutattak továbbá pár új, retro jellegű darabot is, mint például a Mile High Super Skinny. Az új szezonnal megérkeztek az új rétegzett indigó, „sodródó óceán” és a „fehér zaj” koptatásaink is. Az ikonikus 501-es farmer mostantól koptatások széles skálájában érhető el, a letisztult fehértől a zavaros, vöröses árnyalatig. Vedd fel hozzá a 20. század közepe által inspirált pulóvereket és a finom, nőies, mélykék árnyalatú felsőket!

A kollekcióban kiemelkedő szerepet kapnak a sötét nyár, kopott fekete és antik fehér inspirálta kontrasztos, virágmintás nyomataink. A laza, szőtt pólókhoz és a tökéletesen illeszkedő, gombos ingekhez pedig a 70-es évek ihlette A-vonalú, fehérített szoknyáit viselheted. Az örök klasszikus, ikonikus közép-hosszú farmerszoknya enyhe A-vonallal szintén ebben az idényben debütál.

Bár nem ismerjük az első nőt, aki levágta az 501-es farmerja alját, hogy sortot készítsen magának, de tudjuk, hogy valamit nagyon eltalált vele. Idén, a nyári kötelező darab, az 501- es sort új, vintázs jellegű, magasabb derekat kapott. 

Férfi kollekció

Januárban és februárban az indigó árnyalatai dominálnak, arany és porvörös színekkel. A fókusz a továbbgondolt alapruházaton van: csíkos, zsebes pólók és mintás, bebújós pulcsik, azzal a bizonyos ’50-es évekbeli hangulattal.

A klasszikus munkaruházat is inspirálta a tervezőket: vörös árnyalatú farmerkabátok, kötött sapkák és funkcionális hátizsákok egészítik ki a kollekciót. A színpalettánk világosodik márciusban és áprilisban, ahogy a napsütötte színek, botanikus minták és zöldes árnyalatok kerülnek előtérbe. Batikolt pólók, sávoly szövésű, bordázott anyagok párosulnak a kultikus 511TM Slim farmerrel, az idényre jellemző, sötét nyarakat idéző kidolgozásban. A 20. század közepe által ihletett csíkos pólók, pedig az ikonikus 501 Original és 501 CT rövidnadrágokkal hordhatod majd - mosott koptatásban és különböző felvarrókkal. 

divat, kollekció, levi's, 2016 tavasz-nyár Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
Logomain
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317