Logomain

Nyílt pályázat a budapesti olimpia kisarculatának megtervezésére!

By HG.HU 2015. december 11. 15:05

szerk at hg dot hu

Tervezd meg Te Budapest olimpiai pályázatának arculatát! A Magyar Olimpiai Bizottság és a Design Terminál nyílt pályázatot hirdet.

A Magyar Olimpiai Bizottság a Design Terminál szakmai partnerségével, és a Magyar Telekom támogatásával nyílt pályázatot hirdet a budapesti olimpiai pályázat kisarculatának megtervezésére!

Bp_olimpia.gallery

Budapest 2015 októberében – Los Angeles, Párizs és Róma mellett – hivatalosan is versenybe szállt a 2024-es nyári olimpia rendezési jogáért. A pályázati folyamat lehetőséget kínál, hogy a versengő városok bemutassák legfontosabb kulturális értékeiket, az olimpia szellemiségéhez való kapcsolódásukat, valamint hogyan használnák fel a rendezés jogát társadalmi és gazdasági fejlődésük elősegítésére, és hogyan járulnának hozzá a nemzetközi olimpiai mozgalom megújulásához.

A Magyar Olimpiai Bizottság a Design Terminál, a magyar kreatívipar fejlesztéséért felelős ügynökség szakmai partnerségével választja ki a budapesti pályázat arculatának tervezőjét. A zsűri három pályamunkát díjaz, valamint közönségdíjast is választanak. Az első helyezett 1 000 000 Ft + áfa pénzjutalom mellett elnyeri a MOB megbízását a budapesti pályázat nagyarculatának kidolgozására. A tervezői versenyt a Magyar Telekom támogatja.

A zsűri tagjai: Auth Attila, grafikusmester, a Magyar Képzőművészeti Egyetem adjunktusa; Bánhegyi Zsófia, a Magyar Telekom vállalati kommunikációs vezetője; Böszörményi-Nagy Gergely, a Design Terminál főigazgatója; Fülöp József, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem rektora; Fürjes Balázs, kormánybiztos, a Kiemelt Kormányzati Beruházások Központjának (KKBK) vezetője; Szabó Bence, kétszeres olimpiai bajnok, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) főtitkára; Szalay-Bobrovniczky Alexandra, humán főpolgármester-helyettes.

A pályázat leadási határideje: január 15.
A pályázat részletei: olimpia.designterminal.hu

grafikai design, arculat, pályázat, város, budapesti olimpia Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317