Logomain

Filozófikus ősz a CSF márkával

By HG.HU 2015. november 10. 10:27

szerk at hg dot hu

Csf_15_fw_phenomenology_(1)_.gallery

CSF 2015/2016 ősz-tél

Csf_15_fw_phenomenology_(2)_.gallery

CSF 2015/2016 ősz-tél

Csf_15_fw_phenomenology_(3)_.gallery

CSF 2015/2016 ősz-tél

Csf_15_fw_phenomenology_(4)_.gallery

CSF 2015/2016 ősz-tél

Edmund Husserl német filozófus ihlette a CSF legfrisebb kollekcióját.

Edmund Husserl (1859-1938) német filozófus, a fenomenológia megalkotója szerint a megismerés nem a valóságos, anyagi világra, hanem a tudatra irányul, ezért minden a világra vonatkozó s a közvetlen tapasztalatot túllépő ítélettől tartózkodni kell. A CSF 2015-ös Ősz/Tél kollekciója ezen elv mentén épült fel. A minimalista stílus önmaga egyszerű szépségének a hirdetője és a kollekcióban szereplő ruhák néhol egyszerű, néhol trükkös vonalvezetésükkel érik el, a fenomén hatást, hogy a minimalizmus érdekes is lehet. A kollekcióhoz készül kampány sorozat a maga bátorságával is azt mutatja, hogy a minimál is lehet izgalmasan tálalva.

A CSF 2015 F/W Phenomenology kollekció tovább építi a CSF márka bátor, szofisztikált gondolatiságra és kifinomult minimalista eleganciára épülő arculatát.

CSF története

A CSF tervezője Csabay Ferenc már gyerekkorában megismerkedett a ruhakészítés világával. Családjának több tagja is szabó vagy szűcs volt így a textilek, varrógépek, tűk cérnák hamar ismerősek lettek számára. Kiskorában édesanyja divatbemutatókra vitte magával ahol gyerekként a backstage-be jutva beleláthatott a háttérmunkákba is. Ezen impulzusok hatására először szabó képesítést szerzett majd, mivel jobban érdekelte a ruhakészítés kreatív része divattervezőként diplomázott. Diploma után különböző kreatív projektekben vett rész, hogy tapasztalatot gyűjtsön majd megalapította saját márkáját.

A CSF márka 2009 végén kezdte meg az útját és fokozatosan lépett egyre előrébb a divat palettáján. A kezdeti kollekciók során a tervező, Csabay Ferenc és stábja folyamatosan figyelte a visszajelzéseket és mára határozott elképzelés áll a CSF mögött. Már a legelső kollekció bemutatkozhatott a Berlin Fashion Week hivatalos programjában szereplő Project Galerie showroom-ban, Berlinben és azóta folyamatosan figyelem kíséri a szakma és a sajtó részéről az újabb kollekciókat. A legutóbbi, 2015 S/S Budapest Bauhaus kollekció bemutatkozott a Hong Kong Fashion Week World Boutique rendezvényen, illetve több divatmédium is az év kollekciói közé sorolta.

A CSF stílusa

A minimalizmus, konstruktivizmus, a merészség mind-mind saját hangvitelben kerültek bele az összességében eleganciát képviselő CSF kollekcióba. "A minimalista stílusban nehéz megtalálnia egy tervezőnek a saját hangját, de azt hiszem nekem sikerült" - mondta a tervező. Röviden összefoglalva: CSF- minimalizmus egy kis csavarral.

Egy nő magabiztosságát meghatározza, hogy mennyire érzi jól magát a bőrében, hogy mennyire elégedett a megjelenésével. A CSF olyan kollekciót szeretne kínálni a nőknek, amely darabjait viselve magabiztos eleganciát sugározhatnak magukról, könnyed darabok által, nem hivalkodó módon.

CSF- Izgalmas elegancia

divat, magyar divat, csf, 2015/2016 ősz-tél Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
Logomain
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317