Logomain

Új kollekcióval jelentkezik a babyberry!

By HG.HU 2015. szeptember 16. 13:35

szerk at hg dot hu

Babyberry_little_stars_fiu_kicsi.gallery

babyberry - Little Stars

Babyberry_little_stars_gomblampa_sarga_2.gallery

babyberry - Little Stars

Babyberry_little_stars_kek_reszlet_1.gallery

babyberry - Little Stars

Babyberry_little_stars_lany_kicsi.gallery

babyberry - Little Stars

Babyberry_little_stars_sarga_reszlet_1.gallery

babyberry - Little Stars

Babyberry_little_stars_takaro_kozos.gallery

babyberry - Little Stars

Babyberry_little_stars_vegyes_kicsi.gallery

babyberry - Little Stars

Csillagos motívumokkal, rózsaszín, kék, valamint pasztell színekkel készült el a babyberry legújabb gyerekszobai kollekciója.

"Már elég régóta motoszkált a fejemben a csillagos gondolat, de sok inspirációt kellett gyűjtenem ahhoz, hogy tökéletesen összeálljon a kép" - mesélte Katona Eszter, a babyberry megálmodója legújabb, a Little Stars kollekció születéséről. Eszter folyamatosan inspirálódik a Pintereste és az Etsy oldalakról, ráadásul babát vár, hamarosan megszületik Luca Sára kistestvére, Samu, így még egy indokkal több, hogy gyűjtse az ötleteket. Ahogy a korábbi három kollekció (City LifeI Love Books és So Gold) megszületését is rengeteg kutatómunka és előkészület előzte meg, úgy volt ez a Little Stars esetében is, mire megtalálta azt az irányt, ami méltó folytatása a márka eddigi életének és illeszkedik a babyberry megalapításakor lefektetett alap koncepcióhoz.

"Tudtam, hogy a csillagot, mint motívumot szeretném felhasználni, mert annak formavilága és hangulata is ugyanúgy illik egy kislány, mint egy kisfiú szobájába. Mert igen, továbbra is szerettem volna egy olyan kollekciót megalkotni, ami szakít a kisfiús-kislányos sémákkal és nem kategorizál – bevallom, ezt a szándékomat az is megerősítette, hogy kislányunk szobájába hamarosan a kisöccse is beköltözik, és ez rávilágított arra, hogy a legtöbb hagyományos babaszoba kollekció nem alkalmas ellenkező nemű testvérek közös szobájának kialakítására" - tudtuk meg Esztertől.  

A forma mellett a másik nagyon fontos szempont egy kollekció megtervezésénél a megfelelő színvilág megteremtése. Ez sem volt könnyű feladat, ráadásul nem elég csak fejben megszületnie az elképzelésnek, utána jön a kutatómunka, hogy a tervekhez megfelelő alapanyagokat is találjon minőségben, színben, formában. "A színek összeállításában és párosításában a pasztellek letisztult világa és a cukorkák, fagyik vidám hangulata inspirált, de nagyon vigyáztam, hogy megmaradjon az egyensúly és ne vigyük el a kollekciót túlságosan habos-babos irányba. Így került fel a palettára a pink, a pasztell sárga és a kék mellé a bézs szín is. És ha egy kis kulisszatitokra is kíváncsiak vagytok, akkor elárulom, hogy a kollekció bővítése is tervbe van véve további csodálatos színekkel!" - lelkendezett a tervező.

képek: Fényfotó

design, lakberendezés, gyerek, babyberry Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
Logomain
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317