Logomain

Kinyílt a Pitypang!

By HG.HU 2015. augusztus 1. 16:30

szerk at hg dot hu

Dsc_5655m_mp.gallery

PITYPANG dizájn

Pitypang_960_1.gallery

PITYPANG dizájn

Pitypang_kivi.gallery

PITYPANG dizájn

Pitypang_frantaagi.gallery

PITYPANG dizájn

Pitypang_pocket_trailer.gallery

PITYPANG dizájn

Pitypang_logo.gallery

PITYPANG dizájn

Zalaegerszeg belvárosába új színfolt érkezik, mely nem csupán a kicsiket, a nagyokat is elvarázsolja majd! Egy hely, ahol anya is jól fogja érezni magát!

A PITYPANG dizájn bolt afféle ékszerdobozként várja a családokat, szabad perceket átélő anyukákat, kalandvágyó nagymamákat és kicsit alkotni, vagy épp játékokat kipróbálni kívánó gyerkőcöket! Hisznek abban is, hogy a vásárlás lehet élmény, legyen szó ajándékról, egy apróságról magunk vagy gyerekünk számára. Hisznek a hagyományos értékekben, és abban, hogy a hagyományos motívumok képet adnak a kultúráról és ízlésvilágunkról. Nem mindegy, hogy a következő generáció milyen tárgyak között nő fel, milyen játékot vesz a kezébe, esetleg milyen tányérból eszik, vagy milyen könyvet olvas.

Hogy mi a PITYPANG? Egy különleges hely, ahol a portékák egyedileg, saját kezűleg, alapos átgondolás után kerülnek ki a polcokra. Egy olyan hely, ahol kicsit átléphetünk egy mesevilágba! Mikre lelhetsz ott? Kézműves termékekre modern kivitelben, népszerű, világszerte ismert márkák tárgyaira, melyek segítséget nyújthatnak a hétköznapokban és hatalmas örömet okozhatunk vele a kicsiknek. Gyönyörű ajándékokra szinte minden korosztály számára. Könyvekre, játékokra, korosztályra és érdeklődési körre való tekintettel összeállítva. Dizájnos, stílusos, egyedi dolgokra otthonunkba, mellyel nem csak szebbé és különlegesebbé, hanem praktikusabbá is tehetjük a mindennapokat. A PITYPANG egyedi, különlegesen szép, a gyermekek számára a legmegfelelőbb minőségű és kialakítású tárgyakkal rakja tele polcait, hogy mindenki találjon kedvére valót, legyen szó akár egy különleges úszópelenkáról, vagy épp egyedi lámpáról a gyerekszobába. 

A tervezők között megtaláljuk a CUCC papírzsákokat, Franta Ági lámpáit, a KiviBag táskáit és a Pocket Trailer praktikus kismotor hordozóit is.

PITYPANG dizájn
8900 Zalaegerszeg, Eötvös u. 12/f. (Eötvös köz)

Nyitva tartás:
kedd-péntek: 10:00-18:00
szombat: 9:00-14:00

design, üzlet, zalaegerszeg, bolt Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
Logomain
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317