Logomain

Madárvédelemért szállnak harcba a Misija designállatkái

By HG.HU 2015. július 23. 13:34

szerk at hg dot hu

Jótékony célért küzdenek a gömbölyded szobrocskák: a Misija Design is csatlakozott a Magyar Madártani Egyesület fecskevédelmi programjához.

Néhány hónapja már olvashattatok nálunk a Misija Design szupercuki állatkáiról, Farkas-Pap Éva szobrászművész munkáiról. A kedves állatszobrocskákhoz most egy elegáns fecskefigura is csatlakozott, amelynek minden eladott darabja után 300 forint az MME fecskevédelmi programját támogatja!

Misija_fecsk%c3%a9k.gallery

"A magyarországi füsti fecske, molnárfecske és partifecske állományok az elmúlt két évtizedben eltérő mértékben, de folyamatosan csökkenő tendenciát mutatnak. A két legfontosabb kiváltó okot - az élőhelyek nagymértékű átalakítását és a klímaváltozást - az egyéni cselekvés nem tudja befolyásolni, ehhez globális összefogásra és beavatkozásra van szükség. Fecskevédelmi eszközök alkalmazásával viszont hozzájárulhatunk, hogy több fióka repülhessen ki" - olvashatjuk az MME honlapján.

Farkas-Pap Éva papírforma szerint 2008 óta képzőművész és szobrász. Dolgozott díszletfestőként és tanárként, volt már asztalossegéd, rendőrségi szakértő, bábkészítő, restaurátor, de még elnökhelyettes is! Most szabadúszó, 2013-ban mutatkozott be a Misija Design márka tervezőjeként, de magát csak minimálhedonistaként definiálja. A Misija keretében olyan zsebszobor állatkákat készít porcelánból, fából, üvegből, de akár betonból is, amelyekből aztán összeállíthatjuk saját szoborsimogatónkat.

A Misija fecskék megvásárolhatók a Segítő Vásárlás webáruházában, valamint Budapesten a Magma Galériában, a Mono Art & Design-ban, a Szimpla Design Shopban és Győrben a Minima boltjában. Még több részlet az akcióról itt.

Fotó Misija Design Facebook

szobrászat, magyar design, misija design, magyar madártani egyesület, mme, designállatkák, fecske fecskevédelem Icon_print

A Misija Design fecskeszobrai

Kép Misija Design facebook

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317