Logomain

Lóverseny újratöltve: új arcot kapott a Lovi

By HG.HU 2015. július 18. 11:22

szerk at hg dot hu

Lovi_4.gallery

Megújult a Lovi arculata

Kép © Lovi

Lovi_2_2.gallery

Megújult a Lovi arculata

Kép © Lovi

Lovi_1.gallery

Megújult a Lovi arculata

Kép © Lovi

Lovi_3.gallery

Megújult a Lovi arculata

Kép © Lovi

Új, modernizált arculattal, éjszakai lóversennyel és szórakozási lehetőséggel várja a fiatalokat a Lovi. A rendszerváltás óta nem kommunikáltak a felnövekvő generációknak.

Megújul a Lovi, vagyis a Magyar Lóversenyfogadási-szervező Kft. arculata. A régi logót újra cserélték, a korral haladó új arculat nem titkolt célja a fiatalabb korosztály bevonzása.

"Felismertük, hogy a lóversenyek fogadóközönsége elidősödött. A rendszerváltás óta egészen ez idáig nem történtek olyan fejlesztések, amelyek a felnövekvő fiatalságot célozták volna. Nem csak nálunk probléma ez: nemrég egy New York-i konferencia több résztvevője is hasonló jelenségről számolt be. Jelenleg az a legfontosabb dolgunk, hogy megújítsuk a lóversenyfogadást, trendibbé tegyük ezt az intézményt. A Lovi új arculata markánsan elkülönül a Kincsem Parkétól, szeretnénk különválasztani a rendezvényhelyszínt és a fogadást, főleg azért, mert fogadási forgalom jelentős része külső helyeken bonyolódik" - mondta Horváth Zalán, a Magyar Lóversenyfogadási-szervező Kft. ügyvezető igazgató helyettese.

A Lovi szeretné megismertetni a kilátogató fiatalokkal a fogadás élményét, ezzel párhuzamosan pedig a lovakat, zsokékat, trénereket és pályákat.

Az arculatváltás részeként a Lovi szeretné megismertetni a kilátogató fiatalokkal a fogadás élményét, ezzel párhuzamosan pedig a lovakat, zsokékat, trénereket és pályákat - ugyanis bár Magyarországon jelenleg csak egy lóversenypálya van, a cég külföldi futamokat is kínál a fogadóknak.

"A Lovi új logója és arculati elemei folyamatosan látnak napvilágot a fogadóhelyeken. Reklámfilmet forgattunk, és már elindult a kincsempark.hu főoldal mellet a lovifogadas.hu weboldalunk is, ahol nagyon összeszedett módon, egyszerűen feldolgozható formában láthatóak az aktuális napi lóverseny futamok, annak a résztvevői, ki lehet következtetni belőle az esélyeket, sőt van tipp is, ami alapján már könnyen fogadhatnak az érdeklődők. Az interneten megtalálható a fogadási típusok magyarázata is, nagyon jó infografikai megoldásokkal" - árulta el Zalán.

A Lovi megújuláshoz tartozik az is, hogy a Kincsem Parkkal együttműködésben elindult a Lóverseny az éjszakában nevű rendezvénysorozat, amely minden második héten pénteken kerül megrendezésre. Ilyenkor este héttől fél tízig tartanak a futamok, és hogy még izgalmasabbak legyen a nézőknek, galopp, sík, ugró, gát és ügető versenyek követik egymást. Emellett negyven év után immár újra rendeznek angol agárversenyeket is, amelyekre szintén lehet fogadni.

"Úgy próbálunk pozicionálni, hogy a Lovi a fiatalok számára egy szabadtéri szórakozóhelyként is funkcionálhasson. Különleges a helyszín, egyedi a hangulat, és árfekvésében is nagyon versenyképesek a pénteki rendezvények. A lóversenyt követő bulik még bevezető stádiumban vannak, a zenei stílust is most kísérletezzük, de az első tapasztalatok alapján nagyon fogékonyak rá a fiatalok" - tette hozzá ügyvezető igazgató helyettes.

 

 

design, grafika, arculat, arculattervezés, magyar design, lovi, lversenyfogadás Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
Logomain
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317