Logomain

Megújult a Paq Chair!

By HG.HU 2015. június 3. 13:13

szerk at hg dot hu

Paqchair_1.gallery

Megújult a paq chair!

Kép paqchair.hu

Paq_2.gallery

Paq Chair

Kép paqchair.hu

Paq_3.gallery

Paq Chair

Kép paqchair.hu

Paq_4.gallery

Paq Chair

Kép paqchair.hu

Paq_5.gallery

Paq Chair

Kép paqchair.hu

Vendégszoba egy mozdulattal – még kényelmesebben! A Csire Géza által tervezett sokoldalú paq chair megújult, és ha lehet, még kényelmesebb lett.

“Szerintünk egy termék akkor lesz igazán jó, ha alkalmazkodni tud a felhasználók igényeihez és körülményeihez. Vendégfogadás és elszállásolás még sosem volt ilyen könnyű, funkcionális és esztétikus” - vélik a tervezők a fotelágyról, amelyről korábban a HG.HU-n is beszámoltunk.

A paq ágyfotelek - mint sok designtermék - egy specifikus problémakör megoldására jöttek létre. A tervező, Csire Géza egyszerűen csak szerettet volna kényelmesen leülni. Ahol lakást bérelt, csak egy matrac állt rendelkezésére, ami nagy volt, elfoglalta a rendelkezésére álló tér nagy részét, és sehogy sem nézett ki jól. A designer gondolkodásmód beindult és rögtön kapcsolódási pontokat keresett ott, ahol kevesen látnák meg. Egyszerű papírhajtogatás adta az alapötletet a matrac székként való használatához.

Több körös fejlesztés után pedig megszületett a talán legkényelmesebb mini háló és vendég “szoba”. A cipzáros záródás miatt gyakorlatilag egy mozdulatra van szükség, hogy komfortos, hátat jól támasztó fotelből pihentető fekhellyé alakuljon a paq. Tiszteletben tartva az apró terek minden értékes négyzetcentijét, a belső részben egy henger adja a tárgy gerincét, amiben tárolható ágynemű, játékok, és éjszakára éjjeliszekrénnyé alakul.

Megújult a paq chair!

A felhasználói visszajelzések alapján a tervezők tovább szélesítették az ülő és a fekvő felületet egyaránt, a még nagyobb kényelemért. A fejlesztések óta két paqet már össze is lehet cipzározni, hogy franciaágyként funkcionáljanak vagy kiváló bunkert építhessenek belőle az ottalvós zsúr vendégei.

Az öt színben kapható külső vízlepergető huzat miatt a tisztán tartás és tisztítás még a gyerekszobák igénybevételi szintje mellett is egyszerű. A paqok eddig szerepeltek már fesztiválon, voltak backstage pihenők forgatásokon, sztárok gyerek zsúrokon, kényelmes ülőbútor irodákban, könyvesboltokban, bizonyítva sokoldalúságukat.

Az új széria egy videóval debütál, amit a Vizit csapat készített, a zenéjét pedig Dj Mira Joo. A paq ágyfotelek megrendelhetőek a webshopban és viszonteladóknál!

 

design, magyar design, bútos, fotel, bútortervezés, csire géza, paq chair, magyar bútor, ágyfotel Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
Logomain
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317