Logomain

A vizes helyiség dicsérete

By HG.HU 2015. június 2. 10:17

szerk at hg dot hu

Ariston_1.gallery

Ariston fürdőszoba

Kép Ariston

Ariston_2.gallery

Ariston fürdőszoba

Kép Ariston

Ariston_3.gallery

Ariston fürdőszoba

Kép Ariston

Ariston_4.gallery

Ariston fürdőszoba

Kép Ariston

Fotózd le a fürdőszobád, indítsd az Ariston fürdőszoba-szépségversenyén és nyerj szupermenő vízmelegítőt, amely garantáltan nem rontja egy fürdőszoba látványát sem. A pályamunkákat június 15-ig lehet beküldeni. (x)

A szakmai zsűri és a közönség is értékel majd. Szempontjaik között nem szerepel majd, hogy a fürdőszobákban látható, adott esetben elkerülhetetlenül ott elhelyezett gépek zavarják-e a berendezés összhangját. Hiszen az Ariston fürdőszoba-szépségversenyével éppen arra akarja felhívni a figyelmet, létezhet olyan berendezésű vizes helyiség, melyben ugyan látható helyen van a vízmelegítő, az az összhatást mégsem rontja.

Volt idő, amikor a konyha és a fürdőszoba mostohagyerek volt a lakberendezők, belsőépítészek számára. Kis helyiségek a lakáson belül, amik burkolatukat, berendezésüket tekintve is valóban elkülönültek a nappalitól, és az egyéb olyan terektől, ahol egy család a mindennapjait éli. Sokat tud adni életminőségünkhöz az, ha a konyhát is integráljuk a nagyobb élettérbe és olyan tárgyakkal tesszük még inkább a nappali folytatásává, melyeknek korábban inkább csak egy nappaliban volt helye.

Ehhez képest mi a helyzet a fürdőszobával? Most van esély rá, hogy a szükséges az otthoni spa terévé lépjen elő! Nem mindegy épp ezért az sem, hogyan rendezzük be. A fürdőszoba mára már a relaxáció és a pihenés tere is. Egy olyan pontja lakásunknak, ahol valóban lelazulhatunk egy forró fürdő, vagy egy frissítő zuhany közben, ahol akár ugyanúgy elhelyezhető egy kényelmes pamlag is, mert a fürdőben eltöltött idő sem kell, hogy csak néhány percig tartson. Valószínűleg ez a trend jár együtt azzal az elvárásunkkal is, hogy a fürdőszobába is olyan gépek kerülhessenek, melyek nem bontják meg az összhangot, melyek nem uralják óriás méretükkel, vagy ormótlan formájukkal a teret.

A június elején induló Ariston Fürdőszoba-szépségversenyen nincs más dolgunk, mint az Ariston Facebook oldalán elküldött üzeneten keresztül nevezni fürdőszobánkat. A nevezett fürdőszobákat egy albumba töltjük majd fel, június 15-én indulhat el a közönségszavazás. A szakmai zsűri, valamint a közönség által legszebbnek ítélt fürdőszoba tulajdonosát Ariston Velis vízmelegítővel díjazzák. Ez az egyik legelegánsabb és legmodernebb vízmelegítő a hazai piacon. Gyönyörű lapos formátuma és digitális kijelzője minden fürdőszobát vagy konyhát modernné, esztétikussá tesz. Az olasz dizájn nem csak szép, hanem praktikus is egyben, a vízmelegítő akár vízszintesen és függőlegesen is felszerelhető. Ez a vízmelegítő arra is képes, hogy megtanulja a család vízhasználati szokásait és ennek megfelelően készítse el a melegvizet, akkor, amikor arra szükség van. Így akár 15%-ot is spórolhatunk. Úgyhogy érdemes indulni a versenyen, hiszen ha az esztétikum és az energiatakarékosság is számít nekünk, akkor hajtsunk rá a remek nyereményre.

A játék részletes leírását itt lehet megtalálni, valamint a pályamunkákkal is itt lehet nevezni:
https://www.facebook.com/Ariston.Hungary
Fürdőszoba nevezés: Június 1-től, június 15-ig.
Közönségszavazás az Ariston Facebook oldalán: Június 15-től június 30-ig.

Nevezd fürdőszobádat és nyerd meg az egyik legelegánsabb és legmodernebb vízmelegítőt!

MIT KELL TENNEM, HA NEVEZNI SZERETNÉK?

A részletes pályázati feltételek a következők.
1. Készíts egy fotót a fürdőszobádról
2. Küldd el nekünk a fotót facebook-on: facebook.com/Ariston.Hungary

Meddig pályázhatok?
A pályázatokat 2015. június 1-e és június 14-e 24.00 óráig fogadjuk. Sajnos az ezt követően beérkező pályázatok nem érvényesek.
A pályázók beküldésükkel elismerik, hogy a beküldött fotóra harmadik félnek nincs semmilyen korlátozó joga. Ha harmadik fél bármilyen igényt támaszt a fotóval kapcsolatban, a felelősség és a helytállás a pályázót terheli.

Mi történik a beküldött pályaművekkel?
A beküldési határidőt (2015. június 14. 24.00) követően az Ariston szakmai zsűrije kiválasztja az első helyezettet, majd értesíti őket Facebook üzenetben. Amennyiben a pályázó 60 napon belül nem jelez vissza a megkeresésre, úgy nem jogosult az ajándékra.

A szervező 2015. június 15-én az összes beérkezett alkotást felteszi a facebook.com/Ariston.Hungary oldalra, amelyekre június 30-án. 24 óráig lehet szavazni. A legtöbb szavazatot kapott alkotás lesz a közönségdíjas. Szavazategyezőség esetén a zsűri dönt.

Nyeremények
Szakmai zsűri által díjazott, valamint a közönség által díjazott kategóriában: egy-egy Ariston Velis vízmelegítő
Az Ariston Velis az olasz dizájnnak köszönhetően nem csak szép, hanem praktikus is egyben, a vízmelegítő akár vízszintesen és függőlegesen is felszerelhető. A vízmelegítő arra is képes, hogy megtanulja a család vízhasználati szokásait és ennek megfelelően készítse el a melegvizet, akkor, amikor arra szükség van. Így akár 15%-ot is spórolhatunk. Úgyhogy érdemes indulni a versenyen, hiszen ha az esztétikum és az energiatakarékosság is számít nekünk, akkor hajtsunk rá a remek nyereményre.

 

design, fürdőszoba, pályázat, verseny, játék, ariston, vizes helyiség Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
Logomain
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317