Logomain

Izraelben nyitott showroomot az IVANKA!

By HG.HU 2015. május 6. 13:02

szerk at hg dot hu

A cég több mint öt éve végez exporttevékenységet Izraelbe, mely ország nemzetközi jelenlétük egyik kulcsfontosságú piaca.

Az IVANKA, a világ vezető designer betonmárkája 2015. május 5-én megnyitotta izraeli showroomját Tel-Avivban. Az ünnepélyes esemény keretein belül átadták a BVD Magazin „Legígéretesebb építész, belsőépítész és termékdizájner“ díjai is.

Ivanka_izrael.gallery

Az IVANKA izraeli disztribútora, a Stephanie Design Solutions közreműködésével 2015. május 5-én megnyitja első önálló showroomját és üzletét Tel-Avivban.
Az esemény mérföldkő az IVANKA számára, nemcsak magyar és izraeli, hanem nemzetközi viszonylatban is. A cég több, mint öt éve végez exporttevékenységet Izraelbe, mely ország nemzetközi jelenlétük egyik kulcsfontosságú piaca. A showroom nyitása nagyban hozzájárul az IVANKA hosszútávú céljához, hogy további üzleti sikereket, szakmai elismertséget érjen el és, hogy Izraelben is közismert márkává váljon. A showroomban bemutatnak egyedi tervezésű falburkolatokat, mosdókagylókat, konyhapultokat, valamint ismert IVANKA termékeket is, mint amilyenek a Flaster, Panel és Orto burkolatok.

A partnertalálkozóval és koktél partyval egybekötött esemény építészeti szempontból is nagy jelentőséggel bír. A Hamama hivatalos képviselője által tartott nyitóbeszéd után ünnepélyesen átadják a BVD Magazin „Legígéretesebb építész, belsőépítész és termékdizájner“ díjait is, melyek nyertesei 55 építész és dizájner közül kerülnek ki. Az átadók között szerepel Ivánka Katalin, az IVANKA egyik alapítója is.

Az IVANKA

Az IVANKA a világ vezető beton cége, mely az anyag által kínált számos felhasználási mód mellett híres progresszív tervezési és technológiai megoldásairól. Több, mint egy évtizedes működése során az IVANKA folyamatosan kutatja a beton lehetőségeit, sokszor az anyag határainak átlépésével.

A cég 360 fokos ügyfélkezelést nyújt megrendelőinek. Nem csupán nagy kapacitású gyártóbázis, hanem tervezőstúdió is egyben, így az első vázlatoktól a mérnöki szolgáltatásokon át egészen a termék installálásáig számos részfolyamatot vállal – értve ez alatt a koncepciótervezést, gyártmánytervek készítését, prototípusgyártást, kutatást és fejlesztést, projektvezetést, kulcsrakész átadást vagy a világ bármely pontjára történő szállítást. A cég a nagy mennyiségű
sorozatgyártást és a személyre szabott, egyedi gyártást tökéletesen párosítva időtlen tartós megoldásokat kínál.

A budapesti székhelyű vállalkozást 2002-ben alapította Ivánka Katalin és Ivánka András, és mára a világ vezető dizájner beton cégévé nőtte ki magát. Az első nemzetközi áttörést a Milan Design Week-en debütáló SEEYOU síremlék sikere hozta meg 2009-ben, mellyel a 21. század egyik tabu témáját, a halál természetességét hozták felszínre. 2010-ben az AEROM Concrete Sound hangfal dizájn, 2012-ben pedig a ‘CONCRETE GENEZIS’ ruházati kollekció – a világ első, cementet és textilt ötvöző, építészeti ihletettségű kapszulakollekciója jelentette a sikert. 2014-ben a ‘The Water of Life’ /RAINHOUSE projekt a
DRINK RAIN! kampánnyal együtt egy forradalmian új technológiát mutatott be, mely biobeton közreműködésével esővízből legmagasabb minőségű
ivóvizet állít elő a fenntartható fejlődés jegyében.

Az IVANKA kezdetektől fogva újraformálja a betonról való gondolkodást, a legkülönfélébb nézőpontokból közelíti meg, bebizonyítva, hogy a beton nemcsak építőipari alapanyag, hanem az építészet és dizájn területeken is nélkülözhetetlen elem. Legkedveltebb termékeik a PANELS dekorburkolatok és a FLASTER burkolat végtelen, személyre szabott összeállításai. Az IVANKA híres egyedi megoldásairól, mint például fürdőszobai elemek, helyszínen öntött lépcsők, egyedileg megmunkált felületek, könnyűbeton, fényáteresztő, rácsos, nyomatos és grafikai megoldások.

Nemzetközi hálózat

Megrendelőik között található: Vodafone, Mercedes-Benz, Saint Laurent Paris, MGM Grand Las Vegas, Liberty London, Harvey Nichols Birmingham, G-Star RAW, Holcim, BMW, Fairmont Hotels, Andaz by Hyatt vagy a Starwood Hotels. Az IVANKA együttműködött már olyan nemzetközileg is elismert szakemberekkel, mint a Marcel Wanders Studio, Tom Dixon, és a Zaha Hadid Architects.

beton, magyar design, izrael, ivánka, tel-aviv, ivanka, kortárs beton Icon_print

Megnyílt az IVANKA izraeli showroomja

Kép IVANKA

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317