Logomain

Ismét bútorokkal vár a Projekt Showroom!

By HG.HU 2015. március 17. 08:39

szerk at hg dot hu

Ps_2.gallery

Projekt Showroom - Bútor

Ps_3.gallery

Projekt Showroom - Bútor

Ps_4.gallery

Projekt Showroom - Bútor

Ps_5.gallery

Projekt Showroom - Bútor

Ps_6.gallery

Projekt Showroom - Bútor

Ps_21.gallery

Projekt Showroom - Bútor

A Dessewffy utcai kiállítóteret teljes egészében átadják a Matisz Alíz enteriőrtervező segítségével kiválogatott szebbnél szebb bútoroknak!

"Régen túlnőttünk az elképzelésen, amely az első antik és vintage bútorboltunknál vezetett minket" - írják a szervezők. "Rutinosabbak lettünk, tovább fejlődtünk a másodiknál, és most elérkeztünk a harmadikhoz, amely kiforrottabb, koncepciózusabb és tágasabb lesz, mint valaha. A Dessewffy utcai kiállítóteret teljes egészében átadjuk a Matisz Alíz enteriőrtervező segítségével kiválogatott szebbnél szebb bútoroknak. Olyanoknak, amelyek stílust, lelket visznek az otthonba, és amelyek múltból eredő, modern terekben szétáradó energiáikkal megnyugtatnak, biztonságérzettel töltenek el. Egy-egy válogatott vintage darab mellett antik szekrények, asztalok, székek, szekreterek, éjjeliszekrények, tálalók és megszámlálhatatlan kiegészítő várja a hozzánk látogatókat ebben a tizenegy napban."

Herendi és a Hollóházi Porcelán mesecsészékből sikerült jó sokat beszerezni, és elég nagy választék lesz a legkülönbözőbb méretű és célú asztalokból és ládákból is.

Idén is érdemes lesz a lehető leghamarabb ellátogatni a Projekt Showroom bútorboltjába, mert az összegyűjtött tárgyak a szó szoros értelmében páratlanok, tehát nincs belőlük utánpótlás. Igaz, hogy a Herendi és a Hollóházi Porcelán mesecsészékből sikerült jó sokat beszerezni, és elég nagy választék lesz a legkülönbözőbb méretű és célú asztalokból és ládákból is, de a legjobb fogásokhoz így is érdemes lesz korán kelni. A szervezők ezúttal is igyekeznek követni a tőlük megszokott irányvonalat: nagy bútorokban gondolkodnak, lesznek ruhásszekrények, könyvespolcok, üveges szekrények, komódok, de mellettük apró szépségeket is felvonultatnak majd, úgyhogy a rekeszek, dísztárgyak, pici polcok, régi üvegek és porcelánok szerelmesei is örömüket fogják lelni a boltban.

A boltot, amely a nemzeti ünnepnapon, március 15-én is tárt kapukkal várja majd a látogatókat, Matisz Alíz és a KREA Iskola enteriőrszakos hallgatói rendezik be. Koncepciójában a vidéki és a városi tér összefüggéseire, a megtervezett szépség rejtett humorára igyekeznek rávilágítani. Visszafogott stílusú, őszinte termékekkel készültek, amelyekkel az érzésekből támadó ösztönös igényeket kívánjuk erősíteni az otthon berendezésénél.

A bútorraktár világításához a különleges kábeleket a Tilka Textilkábel és Lámpa Manufaktúra biztosítja. A pop-up bolt folyamatosan új bútorokkal bővül!

A bolt március 12-22. között várja a látogatókat, a Desewffy utca 18-20. szám alatt!

design, lakberendezés, bútor, projekt showroom Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
Logomain
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317