Logomain

Íme az év legmenőbb irodái

By HG.HU 2015. február 7. 10:38

szerk at hg dot hu

Közösségi és multifunkciós tér, kreatív megoldások és coworking: az iroda műfaja is belépett a 21. századba. Az iroda.hu díjátadó gáláján csütörtökön 5. alkalommal díjazták a terület hazai szereplőit, összesen 8 kategóriában. Lássuk, idén kik vitték el a pálmát!

1

Az Év Irodája 2014: Dentsu Aegis Network Hungary
Dentsu Aegis Network Hungary

Dentsu_2.lead_1

A Dentsu Aegis Network Hungary a kommunikáció, technológia és a média területén öt különböző márkával jelenlévő ügynökség. Öt különböző cég, ötféle identitással és igénnyel. "Egyedi ötleteken alapuló, egyszerű, kreatív munkavégzést inspiráló környezetet építettünk" - olvashatjuk au irodáról. "Ez a hatalmas tér egységes és mégis mindenhol egyedi. A napszítta, szürke, természetes fából készült térelválasztó polc-falakkal, falburkolatokkal, és a zöld “kertekkel” a zárt irodatérbe visszaloptuk a természetet, a szabadságot jelentő "kint is vagyok, bent is vagyok" érzést. A szemközti bérház az 50-es évek hangulatát megidéző „házmesternénis”, gangos udvarát graffitiként hosszabbítottuk meg a belső térben ahol kamaszkorunk hősei lézerkarddal küzdenek egymással az erkélyen. Ez is grafikusaink ötlete volt, mint ahogy az is, ahogyan Woody Allen gondolata kétdimenziós falfestésből háromdimenziós lego domborművé váljon. Akár csak az óriási scrabble az IDEA tárgyalóban, és még sorolhatnánk…" Még több kép itt.

2

Az Év Design Irodája 2014: Viacom
Viacom

Viacom.lead_3

London és New York után a világ harmadik legnagyobb Viacom központja létesült Budapesten. A 2910 m2 alapterületű tágas irodát a médiacég különböző területeken dolgozó 235 munkatársa vehette birtokba 2014 második felében. A Viacom fő profilja a szórakoztatás, így a Dorottya-udvarban található főhadiszállás különleges belsőépítészeti megoldásai is a showbusiness világába kalauzolják a látogatókat és a munkatársakat. Ugyanakkor itt található a Viacom egész Európára kiterjedő pénzügyi szolgáltató központja is, amely számos fiatalt vonzott a céghez és a munkahelyek kialakításánál kiemelten figyeltek az ő igényeikre is: legyen ez egy modern, laza iroda, amelyben adott az összes technikai és informatikai feltétel a munkájukhoz. Még több infó és kép itt.

3

Az Év Irodája 2014 Különdíj: Nitrogénművek Zrt.
Nitrogénművek Zrt.

Nitrog%c3%a9nm%c5%b1vek.lead_3

A magyar vegyipar és agrárium egyik emblematikus vállalkozása, a Nitrogénművek Zrt. a MOM Park F irodatornyában egy új 500 négyzetméteres munkahelyet alakított ki azért, hogy az új – inputkereskedelemi- és integrációs – szolgáltatásait egy központi irodából irányíthassa, ahol mind a hazai, mind a nemzetközi ügyfeleit reprezentatív körülmények között fogadhatja. A helyszín meglehetősen exkluzív, hiszen Buda egyik patinás kerületében található, ráadásul a 3. emeleti irodából fantasztikus panoráma nyílik a Sashegyre is. A négyzetes formájú irodaház határozta meg az alaprajzi struktúráját, hiszen a liftmagot körbeveszi az iroda, így mindkét irányból jól körbejárható. Még több infó és kép itt.

4

Az Év Coworking Irodája 2014: LOFFICE
LOFFICE Coworking

Loffice.lead_3

A LOFFICE egy újgenerációs közösségi iroda és rendezvény központ. 2009-ben Magyarországon elsőként nyitottuk meg coworking irodánkat a Zeneakadémia egykori kottanyomdájában. Az eredeti állapotában helyreállított, megújuló energiaforrásokkal működő gyárépület azóta a vállalkozók kedvelt bázisává vált. A LOFFICE-szal célunk egy olyan munkamodell meghonosítása és továbbfejlesztése volt, amely a vállalkozói kedvet ösztönzi, a vállalkozók hasznára és örömére válik, hatékony, támogató és érték alapú. Még több infó és kép itt.

5

Az Év Új Ingatlanfejlesztése 2014 és Az Év Legzöldebb Projektje 2014: Eiffel Palace
Eiffel Palace

Eiffel_azevirodaja_2015.lead_3

A Pesti Hírlap egykori szerkesztősége, kiadóhivatala és nyomdája 1893-ban a Légrády testvérek (Károly és Tivadar) elképzelései, és Korb Flóris - Giergl Kálmán tervei szerint, mindössze egy év alatt épült meg. Hasonlóan az eredeti fejlesztési ciklushoz, az Eiffel Palace névre keresztelt modern presztízs irodaházat is mindössze egy év alatt építettük újra a Bajcsy-Zsilinszky út, Stollár Béla utca és Bihari János utcák találkozásánál. A homlokzat Baliga Kornél építész-tervezőművész által rekonstruált korabeli tervek alapján nyerte vissza eredeti, XIX. századi arculatát. Az épület teljesen megújuló belső szerkezete és felépítése a XXI. század legmagasabb technikai és fenntarthatósági követelményeinek megfelelően valósult meg Gelesz András Ybl-díjas építésztervező elképzelései alapján. Még több kép és infó itt.

6

Háttér: A szakmai zsűri
Az Év Irodája verseny szakmai zsűrije

A szakmai zsűri tagjai voltak: Finta Sándor, Budapest főépítésze (elnök); Dr. Német Edit, a BME egyetemi adjunktusa; Csoma András, a Biggeorge’s-NV Ingatlan Befektetési Alapkezelő Zrt. vezérigazgatója, a RICS Magyarország elnökségének tagja; Dr. Árendás Gergely, a Hunguest Vagyonkezelő Zrt. elnök-vezérigazgatója; Barta Zsombor MRICS, a HUGBC alelnöke, a Sentient csoport Fenntarthatósági üzletág igazgatója, Dr. Hajnal István FRICS, a Biggeorge's NV Zrt. vezérigazgatója; Baross Pál, a Középeurópai Egyetem (CEU) ingatlanfejlesztési igazgatója és Németh Tamás, az IseeQ egyik alapítója.

 

7

Az Év Irodaháza 2014 Közönségdíj: Bank Center
Bank Center

Bank_center.lead_3

A BANK CENTER, mely Budapest belvárosának a üzleti és banki negyedében helyezkedik el. A prémium épület összesen 32.000 négyzetméter iroda és kereskedelmi területet foglal magába. A presztízs elhelyezkedés és a magas színvonalú szolgáltatások teszik egyedivé az épületet, mint: konferencia termek, kávézó, önkiszolgáló étterem, fitness terem, mélygarázs, diplomata biztonsági rendszer, első osztályú üzemeltető csapat, hûtés-fûtés 4-csöves fan coil rendszerrel, kiépített sprinkler rendszer az egész épület területén. Az épület és üzemeltetője az állandó magas minõséget garantálják azoknak a társaságoknak és diplomáciai szervezeteknek, melynek irodái a Bank Centerben működnek. Még több kép és infó itt.

 

Az Év Üzemeltető Cége 2014 a Future FM Zrt., míg Az Év Ingatlanpiaci Személyisége 2014 Scheer Sándor (Market Zrt.).

irodaház, város, az év irodája 2014, iroda.hu Icon_print

Az Év Irodája 2014: Dentsu Aegis Network Hungary

Az év design irodája: Viacom

Az év irodája 2014 Különdíj: Nitrogénművek Zrt.

Az Év Coworking Irodája 2014: LOFFICE

Eiffel Palace

Az Év Irodaháza 2014 Közönségdíj: Bank Center

/upload/images/photos/000/088/013/dentsu_2.thumb.jpg?1423244203
/upload/images/photos/000/088/008/viacom.thumb.jpg?1423241531
/upload/images/photos/000/088/009/nitrog%C3%A9nm%C5%B1vek.thumb.jpg?1423241847
/upload/images/photos/000/088/010/loffice.thumb.jpg?1423242210
/upload/images/photos/000/088/011/eiffel_azevirodaja_2015.thumb.jpg?1423242433
/upload/images/photos/000/088/012/bank_center.thumb.jpg?1423242972
Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317