Logomain

Hajózz a nyárba az Ikeával!

By HG.HU 2014. március 22. 07:03

szerk at hg dot hu

Ikea5.gallery

Az Ikea új kültéri bútorkollekciója

Ikea_4.gallery

Az Ikea új kültéri bútorkollekciója

Ikea_3.gallery

Az Ikea új kültéri bútorkollekciója

Ikea_1.gallery

Az Ikea új kültéri bútorkollekciója

Ikea_2.gallery

Az Ikea új kültéri bútorkollekciója

Kortárs stílusjegyek, kisebb erkélyekre szabott megoldások, gyerekbarát kivitelezés – ezek jellemzik az Ikea idei kültéri bútorkollekciójának darabjait.

Bútorok paradicsomi kertekhez és bűbájos balkonokhoz

A kortárs stílust képviselő, fekete-barna, műanyag rattanból készült KUNGSHOLMEN sorozat alacsony ülőbútorai íves formájuknak és sűrű szövésű anyaguknak köszönhetően biztosítanak kényelmes pihenést. A VINDALSÖ étkezőbútor-sorozat ovális asztala, kerti zsúrkocsija és karosszékei a tiszta fehéret az eukaliptuszfa telt színével állítják izgalmas kontrasztba. Az Ikea azokra is gondolt, akik erkélyükön pihenve kívánják élvezni a kellemes tavaszi és nyári pillanatokat. Az ASKHOLMEN balkonasztal helytakarékos, félköríves kialakítású, az ASKHOLMEN virágállvány pedig a sarkokat használja ki és alakítja polcokkal függőlegesen kihasználható hellyé.

Az új kollekció a gyerekek számára is tartogat vidám újdonságokat, hiszen a népszerű MAMMUT gyerekbútorok immár beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmasak. A cég tartósabbá és biztonságosabbá tette a kollekció darabjait, valamint UV-védelemmel látta el őket, hogy színük ne fakuljon ki.

A nyár színei

Akár a kertben, akár az erkélyen élvezzük a napsütést, néhány színes bútorral és kiegészítővel egészen egyedivé tehetjük környezetünket. A piros, a kék, a sárga és a zöld nem csak kisebb felületeken, mint amilyenek a fényfüzérek vagy dízspárnák, mutatnak jól, de a kültéri ülőbútorokat vagy napernyőket is feldobják.

Mártózz meg a tengerparti hangulatban!

A lánc új textíliasorozatának vezérmotívuma a hajózás és a kikötők világa. A tengerészcsomókkal, kötelekkel, koordinátákkal és tenger gyümölcseivel díszített LISEL textíliák a halászhajók és kikötői falvak világának lényegét ragadják meg a kék, a fehér és a piros színeket felvonultatva. A sorozatban többek között ágyneműhuzat-garnitúrák, párnahuzatok, díszpárnák, törülközők, szőnyegek és méteráruk kaphatók.

design, IKEA, bútor, kert Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
Logomain
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317