Logomain

Szerelemtáskák bringázáshoz

By Séllei Lilla 2014. március 21. 09:47

szerk at hg dot hu

Ujtaskaktavasz1.gallery

Serin hátizsákok

Ujtaskaktavasz2.gallery

Serin hátizsákok

Ujtaskaktavasz3.gallery

Serin hátizsákok

Ujtaskaktavasz5.gallery

Serin hátizsákok

Ujtaskaktavasz6jo.gallery

Serin hátizsákok

Ujtaskaktavasz7.gallery

Serin hátizsákok

Serin-3.gallery

Serin hátizsákok

Serin-1.gallery

Serin hátizsákok

fotó: Buday Mihály

Serin-2.gallery

Serin hátizsákok

fotó: Buday Mihály

Serin-4.gallery

Serin hátizsákok

fotó: Buday Mihály

Serin-5.gallery

Serin hátizsákok

fotó: Buday Mihály

Rózsás hátizsákok, strapabíró anyagból bringázáshoz - ilyenek a Serin márka legújabb táskái!

A rengeteg hazai biciklis ruhamárka és táskamárka közül is kitűnik a Serin márka, hiszen jól beazonosíthatóak egyedi sapkáik és textilszatyraik. Nemrégen új termékkel, biciklis hátizsákokkal bővítette a kínálatát Serin Kerro tervező. Őt kérdeztük ennek kapcsán.

HG.HU: A sapkák után hátizsákokkal bővült a kínálatod. A vásárlóktól jött az igény az új termékre, vagy szeretted volna bővíteni a palettát?Serin: Vegyesen alakul, hogy éppen milyen új dolgoba fogok. Az egyik az, amikor valamilyen inspiráció hat rám, de sokszor van hogy egy vásárló miatt fogok bele valami újba. Persze fontos, hogy magaménak érezzem azt amit csinálok. A hátizsákokat már régebben is nagyon szerettem, de nem találtam olyat, ami igazán tetszene. Az egyik lomtalanítás után gondoltam, mi lenne ha csinálnék magamnak egyet gumimatracból. Vízhatlan és olyat még nem láttam senkinél. Nagyon tetszett mindenkinek. Később pedig jött egy lány, akinek az első megrendelésre készült lányos hátizsákot készítettem. Talán Ő indította el, hogy ezzel komolyabban foglalkozzak.

"Szerelemtáskáknak hívom, mivel eddig minden táska új tulajdonosának szerelem volt első látásra. Látszott a csillogás a szemekben, és hogy az életükben ez nem egy táska lesz hanem A TÁSKA. Ezért érdemes csinálni!"

HG.HU: Sokan készítenek már bringás hátizsákot, de nem sok olyan tervező van, aki a lányos vonalat célozta meg. A te csodaszép, virágos, rózsás anyagaidból készült hátizsákok pedig lányoknak szólnak. Tudatos volt ez a választás? Vagy miért ezekhez az anyagokhoz nyúltál?
Serin: A hátizsáknál teljesen magamból indultam ki. Az elején adott volt, hogy nem szériázni szeretnék ugyan olyan táskákat  - bár ez a megoldás sokkal praktikusabb lett volna, viszont nem olyan személyre szólóak. Nagyon szeretem a régi anyagokat, sok ilyen meseszép régi bútorszövet nincs is manapság. Szinte minden anyag amiből dolgozom természetes, így ha a bőr nyáron jobban érintkezik a táskával akkor sem irritáló. Szinte minden táskából egy-egy darab van így biztosan nem jön szembe az utcán, de olyan is van hogy hozott anyagból dolgozom. Pár cég kifejezettem biciklis táskát gyárt itthon viszont mindenki teljesen más vonalat készít, így szerintem szépen megférünk egymás mellett, és tényleg mindenki megtalálja a hozzá illőt. 

HG.HU: Mit kell tudni a hátizsákokról? Vannak például belső zsebeik?
Serin: Minden táska három rétegből áll. Van a külső, ami áltban egy újrahasznosított anyag, például gumimatrac, régi bútorszövet... Ez alatt van egy vastag vízálló kordura, amiből áltban a futárzsákok is készülnek. Belül bútorszövet bélés egy nagyobb cipzáros zsebbel, amibe telefon, kulcs és egyéb apróságok tehetőek. A táska felül tépőzárral záródik. Minden táskához jár egy vállra akasztható vászonszatyor amiben el lehet vinni (műanyag zacskó helyett), és pluszban a táskában tartani. Nekem is sokszor jól jön, ha a hátizsák megtelik még van egy bónusz táskám amit akár a bicikli csomagtartójára is lehet csíptetni. 

HG.HU: Milyen áron kaphatóak?
Serin: Jelenleg itthon húszezer forint körül van egy táska. Külföldön más áron szeretném értékesíteni, mert más az átlagkereset is. Az árak van, akinek könnyen elérhetőek, és van, akinek drága. Sajnos mivel egy táska tíz óra munka, így nem tud versenyezni egy kínai tömegtermékkel. De persze nem is erről szól. Érdekes, hogy minden táska megtalálja a gazdáját. Szerelemtáskáknak hívom, mivel eddig minden táska új tulajdonosának szerelem volt első látásra. Látszott a csillogás a szemekben, és hogy az életükben ez nem egy táska lesz hanem A TÁSKA. Ezért érdemes csinálni!

HG.HU: Írtad, hogy hamarosan külföldre mennek a táskák. Hol árulsz még? Külföldön jobban viszik? Itthon sokaknak borsos az áruk?
Serin: Március végén lehetőségem lesz kiállítani a Spin London biciklis kiállításon . Egy időben Berlinben is a CHB galériában lesz egy biciklis kiállítás, ahol szintén kint lesz a gumimatrac hátizsák. Maga a márka is idén külföldre koncentrál, persze ez nem azt jelenti, hogy az itthoni Serin kedvelők kevésbé lennének fontosak.   Budapesten a kis studiómban lehet válogatni, illetve az interneten a Meska boltomban. A külföldiek pedig az Etsyn vásárolhatnak kényelmesen.

Serin
  • Név:
  • Serin
Iparág:
Divat
Weboldal
Leírás:
Serin: biciklis sapkák, ruhák, pénztárcák szatyrok és miegymás

divat, kiegészítő, bicikli, interjú, táska, magyar divat Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
Logomain
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317