Logomain

Antik bútorok kincseskamrája nyílik a Projekt Showroomban

By HG.HU 2014. február 26. 18:46

szerk at hg dot hu

A Projekt Showroom márciusi felbukkanásával azoknak akar örömet szerezni, akik a természet megújulását követve ilyenkor szeretnek új életet lehelni otthonukba, környezetükbe. Személyre szabott stílus- és enteriőr-konzultáció is várja a látogatókat!

Tavaly februárban hatalmas éreklődéssel fogadta a közönség a Projekt Showroom Hajós utcában megtartott antik és vintage bútorboltját. Hogy újra látogatóik kedvében járjanak, most nagyobb térben, koncepciózusabban és még sokkal több ötlettel rendezik meg a tavalyi villámbolt nagytestvérét – hogy ez a tavasz is jól induljon! A tervezésben, szervezésben legjobb társuk és segítségükre volt: Matisz Alíz enteriőrtervező és stylist. A pop-up boltnak ezúttal a Balassi Bálint utcai Blitz Galéria ad otthont.

Projekt_showroom_antikb%c3%bator.gallery

Személyre szabott tanácsadás

A szervezők várnak mindenkit, akik szívesen adnának még egy esélyt öreg, gyakran megkopott tárgyaknak, vagy akiket eddig csak a bizonytalanság tartott vissza attól, hogy bevállaljanak egy-egy régi, szép bútordarabot, és beillesszék lakásuk akár modern enteriőrjébe. Számukra nyújt segítséget Matisz Alíz, a bolt alkalmából szervezett, személyre szabott stílus- és enteriőr konzultációival, amelynek során a résztvevők az érzékeny  otthonteremtésben kaphatnak útmutatást és inspirációt (a tanácsadás külön regisztrációhoz kötött). A romantikustól a mobil életmódot követő városi nomádon át az indusztriálisig mindenféle kellék megjelenik majd, beleértve a kortárs falu és a falusi város berendezési tárgyait is. Mindezek mellett idén még egy kortárs design-outlet is helyet kap a boltban, ahol nemzetközi dizájn tárgyak és kisbútorok között lehet majd válogatni, komoly árkedvezményekkel. 
Az Újratöltött Antik és Vintage Bútorraktárban lesznek felújított és jobb sorsra váró bútordarabok és kiegészítők, ötleteket kaphatunk a saját kezű felújításhoz, de ha valakinek nincs kedve barkácsolni, szakembereink szívesen vállalják a megvalósítást. Gondoltak a designritkaságot keresőkre és azokra is, akik nem tudnak sokat fordítani otthonuk szépítésére, és persze igény szerint a házhozszállítást most is megoldják. 
Három szinten, hatalmas területen, sok válogatott ritkasággal várja a Projekt Showroom a látogatókat március 6 és 16 között, a Blitz Galériában.
ANTIK ÉS VINTAGE BÚTORRAKTÁR ÚJRATÖLTVE
Pop-up helyszín:
BLITZ GALÉRIA
(1055 Balassi Bálint utca 21-23.)
2014. március 6-16-ig
minden nap reggel 10-től este 20 óráig

design, pop-up bolt, projekt showroom, antik és vintage bútorok Icon_print

Antik és vintage bútorok a Projekt Showroomban

Kép © Projekt Showroom

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317