Logomain

Egy stadiont a hátsó kertbe?

By HG.HU 2014. január 12. 11:46

szerk at hg dot hu

A londoni Olimpiai Stadion tervezői végre gondoltak a nem közületi felhasználókra is: körítés milliárdosoknak baráti focimeccsekhez.

Roppant stílusos ajándék egy sportrajongónak – feltéve, hogy az illető legalább egy kastélypark tulajdonosa, nekünk pedig van erre a célra 30 millió dolcsink (kb. 6,6 mrd Ft). Amennyiben mindkét feltétel teljesül, már semmi sem áll útjába annak, hogy kedvünkre rendeljünk a Populous építésziroda kínálta nagyszerű létesítményből, egy mini-magánstadionból. A koncepció a Robb Report minden évben összeállított karácsonyi ajándéklistájához készült, amely a leggazdagabbaknak kíván segítséget adni ahhoz, mivel lepjék meg szeretteiket.

Populous_ministadion_1.gallery

Felsőkategóriás élmény a kiválasztottaknak

A tervezőiroda szakértelmét olyan létesítmények garantálják, mint a referencialistájukon szereplő londoni Olimpiai Stadion vagy az új Wembley Stadion. Mindezek fényében a tervezőknek nyilvánvalóan egy unalmas délutánra szánt ujjgyakorlat a mostani létesítmény tervezése, hiszen ebben mindössze 100 ülés található – „személyre szabott, prémium minőségű környezet kiválasztottak egy csoportjának”, értékeli Ryan Sickman, a Populous tervezője.

LED, száloptika, öltözői hangulat 

Kis méreteitől eltekintve azonban a ministadion mindenben igyekszik megidézni egy rangos sportesemény hangulatát, így a LED-es óriás kivetítők is megtalálhatók benne. Az ezeken lejátszott sportesemények stílusos hátteret adnak a kb. 40-45 méter hosszú játéktéren zajló eseményeknek - a száloptikás rendszerrel készült pályát egy gombnyomással alakíthatunk át az adott sportághoz illő felüeltté. A zuhanyzóval is felszerelt öltözők, továbbá az igény szerint visszahúzható tetőszerkezet teszik teljessé az élményt.
A tervezők szerint a létesítmény egyedi terveinek elkészítése és a stadion felépítése körülbelül 12 hónapot vesz igénybe, így még éppen időben van, aki a következő karácsonyt eme igazán stílusos ajándékkal kívánja feldobni! 

design, építészet, sportlétesítmény, stadion, sport, populous, epiteszet, ministadion Icon_print

Mini-magánstadion a Populous tervezőirodától

Kép © Populous

Mini-magánstadion a Populous tervezőirodától

Kép © Populous

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317