Logomain

Irodai fitnesz az íróasztalnál

By HG.HU 2013. november 27. 10:13

szerk at hg dot hu

1.gallery

Stir Kinetic Desk

2.gallery

Stir Kinetic Desk

3.gallery

Stir Kinetic Desk

4.gallery

Stir Kinetic Desk

Remélhetőleg egy lavinát indít el a Stir fel-le mozgó íróasztallapja, és hamarosan olyan asztaloknál dolgozhatunk, amik után futni kell, vagy biciklizve áramot termelni, hogy működjön a laptopunk.

Igazi első világbeli problémára keres megoldást a Stir íróasztala, amely egy beépített mozgó mechanika segítségével szeretné megreformálni az ülőmunkát. Ha előre beállítjuk – hiszen azért csak van beleszólásunk ilyesmikbe –, időnként elindul felfelé az asztal lapja, ami arra kényszerít minket, hogy felállva végezzük tovább a munkánkat. Hiszen ha dolgoznak a combfeszítő izmok, a kreatív munka is jobban megy, állítja a Stir.

Az asztallal egy érintőképernyő segítségével léphetünk kapcsolatba, ahol megmondhatjuk neki, hogy emelkedjen fel, vagy süllyedjen vissza, és kérhetünk egy úgynevezett 'breathe' azaz légzés funkciót is, amikor ritmikusan elkezd mozogni a kezünk alatt a munkafelület. Arról még nem készült tanulmány, hogy az asztaltáncoltatás jobban elvonja-e a figyelmet a munkáról, mint a macskás gifek (egyébként valószínűleg nem), de dolgozó legyen a talpán, akit nem zökkent ki egy ilyen találmány az egyébként elmélyült munkából.

Természetesen az intelligens irodabútor követi, hogy mennyi kalóriát égettünk el egy nap, mennyi időt töltöttünk állva, stb. A leghasznosabb funkció azonban mégis a beépített kábelrendszerező és dokkoló, de ezt már egy jobb standard íróasztal is tudhatja akár. A gyártók minden fontosat elmondanak a Stir asztalról a videóban:

Stir Kinetic Desk

design, bútor, Irodabútor, asztal, innováció, íróasztal, munkahely, testmozgás, intelligens munkahely, stir kinetic desk Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
Logomain
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317