Logomain

Kanye beugrott a Harvardra, hogy a design fontosságáról beszéljen

By HG.HU 2013. november 20. 08:30

szerk at hg dot hu

A zenei világ önjelölt építésze vasárnap este beugrott a Harvardra, hogy a világ leendő megmentőit meghívja aznapi koncertjére.

Kanye bostoni koncertje előtt még szakított időt arra, hogy benézzen a világ egyik legjobb építészképzését nyújtó Harvard Graduate School of Design előadótermébe. Jogosan merül fel a kérdés, hogy miért volt tele vasárnap este egy egyetemi előadó – mint kiderült, afrikai-amerikai diákok egy csoportja kért látogatást a rappertől. Mivel Kanye legszívesebben a reggeli kávéját is építészekkel készíttetné, szívesen elfogadta a meghívást, és már arról is szólnak a pletykák, hogy a fél év végi prezentációkon is tiszteletét teszi.

1379748_10151696202796923_504014614_n.gallery

Persze ha már ott volt, nem csak a koncertjére hívta a jelenlévőket, hanem egy rövid beszédet is tartott arról, hogy mennyire fontos az ő életében – és úgy egyáltalán a világban – a design, és hogy a legtöbb problémát építészettel kellene megoldani. Természetesen szóba hozta a gonosz politikusokat és régimódi gondolkodású embereket, akik nem engednek teret az építészek kreativitásának. Rövid beszédébe sikerült annyi közhelyet belesűríteni, hogy a szöveges kivonatot olvasva szinte hallani az aláfestő zenét. A végén még gyorsan bocsánatot kért, hogy az esti koncert színpada "nem lett elég építészes", de valószínűleg ezt nem bánta az a 300 harvardi diák, akik ingyen bejutottak.

A kis kitérőre persze Kim Kardashian is elkísérte, a diákok pedig ovációval fogadták őket. Mert bármennyire is közhelyes az önjelölt építész rapper, az mindenképp üdvözlendő, hogy hírnevét az építészet és a design népszerűsítésére használja fel. Így talán még több helyre eljut az információ, és jövőre már minden érettségiző diák építész akar majd lenni.

design, építészet, előadás, kanye west, epiteszet, harvard, kim kardashian Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317