Logomain

Új nemzetközi designközpontot hoz létre a Kinnarps

By HG.HU 2013. október 5. 09:56

szerk at hg dot hu

Különböző területek szakértőit integrálja a Németországba épülő létesítmény, az első nem svédországi központ a termékfejlesztést is felgyorsítja majd.

Piaci célkitűzéseinek elérése érdekében a Kinnarps átszervezi a németországi Mindenben működő gyáregységét. A tervek szerint a német gyárat Svédországba költöztetik és ezzel egyidejűleg egy új Nemzetközi Design Központot hoznak létre Mindenben.

Kinnarps_show_room_-95.gallery

„A három Nemzetközi Design Központba integrálva saját szakembereinket (a design, a technológia, a konstrukció és a fejlesztés területeiről) szeretnénk felgyorsítani a termékfejlesztési folyamatot és kibővíteni portfóliónkat.” 

Az első központ Svédországon kívül

Az új, Mindenben épülő nemzetközi design központ az első Svédországon kívüli ilyen intézmény lesz. Tevékenységének fókuszában Drabert és MartinStoll termékek fejlesztése, valamint az ügyfelek hatékony kiszolgálása áll majd. A Kinnarpsnak Svédországban már két design központja is működik, a Skillingaryd-ben lévő központban a belső terekre, míg Kinnarp városában a munkaállomásokra helyezik a hangsúlyt.
„Célunk, hogy ügyfeleink részére teljes körű, minőségi munkahelyi megoldásokat tudjunk nyújtani. Ehhez különböző területek szakértőire van szükség. A három Nemzetközi Design Központba integrálva saját szakembereinket (a design, a technológia, a konstrukció és a fejlesztés területeiről) szeretnénk felgyorsítani a termékfejlesztési folyamatot és kibővíteni portfóliónkat. A cél olyan új koncepciók kifejlesztése, melyek segítségével ügyfeleinknek még hatékonyabb belsőépítészeti megoldásokat tudunk nyújtani.” - nyilatkozta Per-Arne Andersson, a Kinnarps AB elnök-vezérigazgatója.

Gyorsuló termékfejlesztés

Az átszervezés következtében a székgyártás Svédországban koncentrálódik. A svéd gyáregységek modernitás és hatékonyság szempontjából Európa leghatékonyabb gyárai közé tartoznak, így az átstrukturálás lehetővé teszi, hogy a Kinnarps termékeinek és márkáinak magas minőséget biztosítsanak. 
„Az új mindeni Nemzetközi Design Központ megalapításával növelni fogjuk termékfejlesztési folyamatunk gyorsaságát, hatékonyságát és minőségét, amellyel – reményeink szerint – mind németországi, mind pedig magyarországi piaci pozíciónkat erősíteni tudjuk. Célunk ügyfeleink igényeinek gyors és személyre szabott magas színvonalú kiszolgálása, mely megkülönböztető védjegyévé kell, hogy váljon a Kinnarps névnek.”- hangsúlyozta Soltész Tiberius, a Kinnarps Hungary Kft. ügyvezető igazgatója. 

Forrás: Kinnarps
 

Kinnarps
  • Név:
  • Kinnarps
Iparág:
Ipar
Weboldal
Leírás:
A Kinnarps Európa vezető irodai megoldásszállító vállalata, mintegy 40 országban értékesíti termékeit, naponta 1800 új munkahelyet állít elő. Teljes körű belsőépítészeti megoldásokat kínál elsősorban irodákba és közösségi terekbe.

design, Irodabútor, németország, bútortervezés, kinnarps nemzetközi designközpont Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317