Logomain

A magyar design legjobbjai a Műcsarnokban

By HG.HU 2013. szeptember 26. 14:13

szerk at hg dot hu

A Design Management Díj történetének legelső díjazottja, a Műcsarnok ad otthont az idén jubiláló díj és a Magyar Formatervezési Díj átadásának, valamint a nyertes és kiemelt pályamunkákból szeptember 30-án nyíló kiállításnak.

A Műcsarnok – a legaktuálisabb trendeknek helyszínt adó központként – kiváló választás a Magyar Formatervezési Tanács kezelésében, a nemzetgazdasági miniszter által immáron 34. alkalommal meghirdetett Magyar Formatervezési Díj átadása számára, amelyet idén is négy kategóriában – termék, vizuális kommunikáció, terv és diákmunka – ítél oda a hazai design legkiemelkedőbb teljesítményeiért a neves tervezőkből, szakemberekből álló bírálóbizottság. 

Mucsarnok.gallery

Az első díjazott

Az új helyszínnek különös aktualitást ad, hogy épp a Műcsarnok volt az az intézmény, mely 2009-ben elsőként vehette át az akkor újonnan alapított Design Management Díjat, idén pedig az ötödik jubileumához érkezett díj átadójának épp a budapesti Hősök terén található művészeti központ ad otthont. A díj – mely a figyelmet a hazai designszakma és a gazdasági szféra együttműködésének fontosságára irányítja – elismeri és bemutatja, hogyan segítheti a design alkalmazása és szakszerű menedzselése egy szervezet célkitűzéseinek megvalósítását és eredményes működését.

Új távlatok

A Design Management Díj és a Magyar Formatervezési Díj pályázat elismert alkotásaiból rendezett tárlat azt szemlélteti, hogy az újító szellemben, a friss ötletekben rejlő kreatív potenciálra építkezve jelentős távlatokat nyithatunk hazánk kreatív ipara, de a gazdaság egésze számára is, s így a versenyképesség növelésének, az innovációnak, a vállalkozásfejlesztésnek az alapját teremthetjük meg.

műcsarnok, kiállítás, kiallitas, magyar formatervezési díj, magyar design, design management díj, kiállítas, design hét budapest 2013 Icon_print

A Műcsarnok részlete

Kép © Steve Talas, Wikipedia

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317