Logomain

Vívósztárok, mint a moziban

By Ongrádi Melinda 2013. augusztus 2. 10:58

szerk at hg dot hu

Meglehetősen szórakoztatóra sikeredett a MOL Vívó Világbajnokság szurkolói plakátkampánya, amely drámai szerepeket oszt a hazai és külföldi vívónagyságokra.

A Mint a moziban szlogen jegyében májustól volt lehetősége a szurkolóknak arra, hogy moziplakátok segítségével adjanak kedvenceik kezébe római, középkori vagy éppen szamurájkardot.

Mol_vivo_osszevagott.gallery

A termés igazán gazdag és mulatságos lett, megcsodálhatjuk például Szilágyi Áront Jack Sparrow szerepében, Várhelyi Anna a Kill Bill, Boczkó Gábor pedig a Gladiátor főszerepébe ugrik be sikerrel, de számos további hazai és külföldi vívónagyságban fedezhetjük fel a drámai karaktert.

"A vívás szakmai berkeiben mozgóknak ilyen ötlet soha nem jutott volna az eszébe, a gondolat egy kívülállótól, Vékássy Bálinttól, a Vívó Világbajnokság szervezőbizottságának elnökétől származik, és rögtön pozitív fogadtatásra talált" - mesélt lapunknak a kampányról Szetey András, a Magyar Vívó Szövetség kommunikációs igazgatója, aki úgy véli: a jegyeladások azt bizonyítják, hogy nagyon is sikeres volt a gondolat. A kampány egyébként külföldre is eljutott, például az NBC honlapjára.
A teljes plakáttermést itt nézhetjük meg, a kampány részeként készült hivatalos videó mellett (amelyben Szilágyi Áron többek között egy lézerkarddal is találkozik) pedig készült egy nem hivatalos beharangozó kisfilm is, klasszikus filmes vívójelenetekkel. 

A MOL Vívó Világbajnokság nem hivatalos kampányvideója


Az eseményhez egyébként már mobilalkalmazás is van: a vb aktuális részletei elérhetők a GUIDE@HAND Budapest alkalmazásban, amely iOS és Android platformokra egyaránt ingyenesen letölthető (magyarul innen, angolul innen).

 

budapest, program, sport, plakáttervezés, vívás, kisfilm, mol vívó világbajnokság beharangozó kampánya, mint a moziban kampány, szilágyi áron, szurkolói plakátkampány, mozihősök Icon_print

A MOL Vívó Világbajnokság moziplakát-kampánya

Kép © fencing2013.hu

A MOL Vívó Világbajnokság moziplakát-kampánya

Kép © fencing2013.hu

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317